2013 m. gruodžio 6 d., penktadienis

Vakcina nuo dantų ėduonies.

Šiandien perskaičiau naujieną apie tai, kad mokslininkai jau kuria vakciną nuo dantų ėduonies. Įsivaizduojate kaip bus puiku, kas metai tau suleidžia į dantenas vakciną nuo dantų ėduonies ir tau visus metus nereikia valytis dantų, pergyventi dėl dantų gydymo ir pan. Pas dantų gydytoją eitum nebent mechaniškai pažeidęs dantis. Mokslas tiesiog stulbina savo nuostabiais atradimais. Aišku pradžioje ši vakcina kainuotų brangiai, nes tyrimai, sunkus mokslinis darbas ir t.t., bet ką reiškia kokie porą šimtų litų per metus už galimybę turėti sveikus dantis ir nebesivarginti juos pastoviai valant? Vėliau mes išreikalautume, kad tas vakcinas mums apmokėtų valstybė ir viskas puiku. Progresas !!! Dėka mokslininkų pasaulis tobulėja ir auga, mokslas yra tikras išganymas mūsų civilizacijai !!! Ką gi mes vargšai darytume be mūsų išmintingų mokslininkų.

  Bet štai man, menkučiam krikščioniui, kažkodėl vis kirba kažkoks nepasitikėjimo kirminas. Kažkas čia ne taip. Jau keliuose savo ankstesniuose straipsniuose („Visuomenės vėžys“, „kodėl masiškai genda vaikų dantukai“, "dar kartą dėl vaikų dantukų") rašiau apie šiuolaikinės dantų priežiūros žalingumą ir apie tai, kad aš jau aštuonis metus nebesivalau dantų, todėl pamiršau kas yra dantų skausmas ir dantų gydytojai. 

   Nežiūrint į visuotinai stimuliuojamą dantų higienos isteriją, vis daugiau žmonių suvokia, jog tai tiesiog marketinginis blefas, sukuriantis labai galingus pelnus dantų pramonei, todėl atsisako savęs žalojimo. Bet tai suvokia žmonės, kurie sugeba atskirti kairę nuo dešinės ir baltą nuo juodo. O teletabiai? Teletabių mastymo organas televizoriuje, todėl jiems ką dėžė pasakys, tas ir yra jų „laisvo apsisprendimo“ gyvenimo būdas. Jie į aplinką transliuoja tai, ką į juos įtransliuoja “žydrieji ekranai”. Bet ir teletabiai ilgainiui pradeda susimąstyti. Tuo labiau matydami pavyzdžius, jog jie trina dantis rytą vakarą ir neišlenda ir dantų gydyklų, o jų “nemodernūs” gentainiai, kurie nevalo dantų, išlaiko juos sveikus iki pat senatvės ir net nežino kas tas toks dantų gydytojas. Būtent šis galimas teletabių atsimetimas nuo dantų valymo industijos ir yra pagrindinis mūsų “mokslininkų” galvos skausmas. Kaip išgelbėti dantų industriją, nešančia milijardinius pelnus, jei teletabiai pradės masiškai atsisakyti dantų žalojimo ir tai taps nevaldomu procesu? Štai jums labai paprastas ir logiškas galimos problemos sprendimas  – VAKCINA NUO ĖDUONIES.  Teletabiai tai tokia žmonijos porūšis, kuriems būtinai reikia kokio nors AUTORITETINGO ir brangaus tyrimo, vėliau jiems būtinai reikia šio tyrimo produkto kuris turi būti kuo brangesnis. Jei teletabiui pasiūlysi vakciną, apie kurią geriausi mokslininkai pasakys, jog ji efektyvi, teletabis  ją pasinaudos. Pradžioje per televizijos „sveikatos laidas“ išgirsime maždaug tokį tekstą: „Įsivaizduoji įsileidau tą naują labai brangią vakciną, nuo dantų ėduonies ir visus metus nesivaliau dantų, jie ne tik ne sugedo, bet dėl stebuklingos vakcinos poveikio tapo dar sveikesni !!!” Šitą teletabišką aikčiojimą patransliavus pusmetį, pagražinant įvairių „autoritetingų“ mokslininkų pasisakymais ir teletabiai puls vakcinuotis ir džiaugtis sveikais dantimis, jų nesivalant. Po kiek laiko, dėl visuomenės sveikatos susirūpinę politikai, išreikalaus, kad vakcina taptų kompensuojama iš valstybės lėšų ir visi vaikai ir suaugę privalomai ją būtų vakcinuojami.

  Genialu.

    Ir avis (teletabių visuomenė) sąlyginai sveika, nes gavusi placebinės „vakcinos“ nustos save žaloti dantų pastomis ir šepetėliais. Ir vilkas (farmacininkų korporacijos) sotus, gaminant ir pardavinėjant vakcinas. Be je, vilkas bus labiau nei sotus, nes šiuolaikinė dantų pramonė susiduria su visokiais pavieniais konkurentais, todėl tenka dalintis pelnais, o vakcina bus užpatentuota ir pelnas iš teletabiškų valstybių biudžeto bus pumpuojamas tiesiai į farmacininkų kišenes. Pinigai iš nieko, tiksliau iš totalaus pasaulietinio sukvailėjimo. Žmonės atsitraukdami nuo Dievo, pradeda aklai pasitikėti autoritetingais žmonėmis, o apie tai mus perspėja Biblija: „Prakeiktas žmogus kuris pasitiki žmonėmis ir savo kūną laiko stiprybę“.



 p.s. Atsisakęs savo Kūrėjo, žmogus tampa tiesiog bedvasiu, mediniu žmogaus pavidalu (buratinu), kurį lengvai mausto įvairūs žvėrys aferistai.  Reks, peks, feks.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą