2013 m. gruodžio 9 d., pirmadienis

Baltachalačių sektos cinizmas



   Vakar teko stebėti farmacininkų marketinginės akcijos prezentaciją. Lryto laidoje reporteris, keli farmacinių korporacijų lobistai, pagal seniai atidirbtą schemą, agresyviai reklamavo masiškai pasaulyje platinamą lėto veikimo nuodą, taip vadinamą „vakciną nuo kokliušo“.

   Kaip pavyzdį pasikinkę vienos daugiavaikės šeimos iš Naujosios Vilnios tragediją, kuomet mirė jų kūdikis, šie pasibjaurėjimo verti cinikai ne tik agresyviai reklamavo neišsenkamą farmacininkų pelno šaltinį, bet dar drįso reikalauti atsakomybės tėvams kurie atsako leisti šį nuodą savo mažyliams.

   Šiaip informacijai. Kokliušas labai sena vaikų liga. Ankščiau iki visuotinės farmacininkų industrijos įsigalėjimo ir masinės vakcinacijos, šia liga sirgo išskirtinai vaikai. Dabar (po to kai šios ligos sukėlėjas buvo dirbtinai pakeistas ir per vakciną platinamas visuomenėse) vis dažniau šią ligą platiną suaugusieji. Kiek ji sena negali pasakyti niekas, bet jau daugelį amžių Kinijoje ir Japonijoje ši liga vadinama „Šimtadienis kosulys“, nes sveikimo periodas trunka pora mėnesių. Jokių vaistų išskyrus šviežią orą ir ramybę nuo šios ligos iki šiol nėra. Jau seniai nustatyta ir manau šio spektaklio herojai puikiai tai žino, jog vakcinuotų ir nevakcinuotų vaikų mirtingumas nuo šios ligos yra apytiksliai vienodas. Bet apie nevakcinuoto vaiko mirtį mes išgirstame nedelsiant ir tai lydima nesibaigiančia isterija „dvidešimt pirmas amžius, o vaikai miršta nuo kokliušo“. O štai apie vakcinuotų vaikų mirtis (būtent dėl vakcinos) ir labai dažnas baisias komplikacijas, mes galime rasti informaciją tik nuodugniai ir kryptingai jos ieškodami.

    Tai natūralu, milžiniškus pelnus iš nuodų uždirbančios korporacijos ir jas nuolankiai aptarnaujanti žiniasklaida, bei taip vadinami „ekspertai“ (kurių pragyvenimo šaltinis tos pačios korporacijos) yra gyvybiškai suinteresuoti savo nusikaltimų slėpimu. Juk mes iki šiol negalime įsisąmoninti, jog tai yra permanentinis (pastovus ir lėtai vykdomas) nusikaltimas prieš žmoniškumą, kurį galima būtų prilyginti Holokaustui.

  Šiek tiek istorijos. Kokliušas baisios mirtinos ligos šlovę įgavo būtent tada, kai žmonija pradėjo masiškai pasitikėti „naujausiais moksliniais tyrimais“, t.y. „prašvietos“ atsitraukimo nuo Dievo laikotarpyje. Būtent tada tėvai pradėjo masiškai kreiptis į autoritetingus šundaktarius, o šie „mokslo vyrai“ moderniais metodais gydydavo vaikų kosulį. Jie nuleidinėdavo vaikams „blogą kraują“, dėdavo dėles, duodavo vėmimą sukeliančių chemikalų (tai buvo moksliškai pagysta tuo jog reikia ištraukti kuo daugiau „nereikalingų gleivių“, tą patį taiko ir dabar modernūs šundaktariai), girdydavo mikstūromis su gyvsidabriu ir opiumu, todėl ne nuostabu, jog labiausiai „apsišvitinusiose“ valstybėse vaikai mirdavo, bet ne nuo kosulio, o būtent nuo tokio „modernaus“ gydymo. 

   Keista kaip apanka nuo Dievo atsitraukę žmonės. Vaikai mirdavo masiškai, o susirūpinę tėveliai dėkodavo „geriems daktarėliams“  ir vis labiau pasitikėdavo jų autoritetu.

   Vėliau farmacininkai sugalvojo vakcinas ir sumažino vaikučiu gydymo (žalojimo)  mastus, todėl natūralu, jog mirčių, po antrojo pasaulinio karo sumažėjo, bet vis viena kokliušo protrūkiai pasikartoja pastoviai, kas 2-4 metus ir jokios vakcinacijos jo nestabdo.

   Šiaip vakcina tikrai apsaugojo žmones, bet apsaugojo būtent nuo „darakoniškų“ gydymo metodų (kaip ir naujai kuriama "vakcina nuo dantų ėduonies" apsaugotų daugelį nuo pastovaus dantų žalojimo, naujausiais "gydymo ir priežiūros" metodais, pastomis ir dantų šepetėliais). Būtų labai gerai, kad ši vakcina būtų tiesiog „nekaltas placebas“ (tuščias vaistas), o juk šioje vakcinoje yra „nukenksmintas“ kokliušo ligos sukėlėjas sumaišytas su įvairiais konservantais. Dar yra atviras klausimas, jei šios ligos masiškai ne platintu priverstinai vakcinuojant ir padarant daugelį potencialiais nešiotojais, mūsų vaikai gal jos iš viso nematytų. Kol kas įspūdis toks, jog ši liga ir toliau palaikoma dirbtina sklaida per skiepus, taip sukuriant pastovias pajamas farmacininkų korporacijoms ir jas aptarnaujančiam personalui.  Šis mirtinas kokteilis sukelia daug šalutinių poveikių kurie matomi iškarto. Labai dažni mirties atvejai, o vaikams susirgus būtent dėl vakcinos, medikai dažniausiai diagnozuoja kitas ligas, nes preziumuojama, jog paskiepytas vaikas iš principo negali sirgti kokliušu.  

p.s. Nenoriu daugžodžiauti, tai melagių skiriamasis bruožas. Tik melas sklinda nesibaigiančiais logorėjos išsiveržimais, bet noriu atkreipti jūsų dėmesį į baltachalačių sektos veikimo taktiką. Kaip pavyzdys: Kas metai gimdymo namuose miršta šimtai kūdikių ir tai tėra „liūdna statistika“, bet užtenka kartą į dešimtmetį numirti nors vienam vaikui gimusiam namuose ir tuojau pat visa žiniasklaida pradeda springti pasipiktinimais ir reikalavimais nubausti baltachalačių sektos paslaugomis atsisakančius naudotis tėvus.

Su broliška meilę ir rūpesčiu
Esavičius

p.s.s. Žinokite tiktai viena, net jei jūs duosite leidimą suleisti savo vaikams šiuos nuodus ir jūsų vaikutis po skiepo mirs, baltachalačiai greičiausiai apkaltins jus pačius: 


 

O čia miręs kūdikis nuo kokliušo vakcinos Ukrainoje:

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą