2022 m. vasario 15 d., antradienis

Modernaus išsilavinimo galia privertė rusus bėgti!

 


   Rusai pranešė, kad pradeda savo kariuomenės atitraukimą nuo Ukrainos sienos. Koks palengvėjimas ir euforija viešoje sisteminėje erdvėje. Skaitydamas straipsnius ir komentarus, prisiminiau seną istoriją:

    Kažkada, kai dar gyvenau Lietuvoje ir ji dar ne buvo paversta Lithuilostanu, mano kaimynystėje gyveno vienas educcated vaccinated distrofikas. Kokius tris aukštuosius baigęs vargšelis ir nuo to pas jį protas visai pasimaišė. 

   Kartą mačiau tokią sceną. Išeina jis prisiskaitęs kažkokių rytų kovos menų knygelių ir pradeda kabinėtis prie ramiai kieme alų geriančių chuliganų. Visokiomis kovos menų pozomis kraipytis, pamėgdžiodamas pigių filmų kungfu herojus.

   Na, tie chuliganiokai puikiai jį pažinojo, todėl tiesiog pradėjo tyčiotis ir juoktis, o jis strakalioja aplink juos ir kviečia muštis. Į valias prisijuokę, chuliganėliai apsisuko ir nuėjo savo reikalais. O educated vaccinated tiesiog pražydo. 

  "Aaaa išsigandote, matote koks aš esu galingas!" 

  Vaikščiojo pasipūtęs, kol tą patį vakarą neužsirovė ant kitų banditėlių, kurie jo nepažinojo. Vargšelis paskiau ligoninėje mėnesį gydėsi ir po jos vaikščiojo bedante burna visus baidydamas.

  p.s. Kodėl aš gan grubiai pavadinau jį madingu "educated vaccinated" epitetu? Nes jau tada, tas žmogutis su antsnukiu visur vaikščiojo ir nuolat vakcinavosi. Labai mikrobų bijojo. 


Ramybės Jums

Vladimiras Troščenka

5 komentarai:

  1. Ašai tverčiausias terminas kai Raštą TorĖjom

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kas TOR tas TOR, o is neTORenčiaus bus atimta ir tuon kų ons myslyjasi TORintis

      Panaikinti
    2. Ons muon pasakuos kap rek blakes on seinuos treiškyt :)

      Panaikinti
  2. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti