2022 m. vasario 2 d., trečiadienis

Brazilijoje vaikas mirė iš karto po vakcinos. Isterijos ištiktas tėvas bando užmušti gydytojus.




 

1 komentaras:

  1. Subadyti zombiai kategoriškai atsisako mąstyti ir suvokti, kad jie tebuvo žaliava eksperimentui :)))) Gal kuris zombis sugebės paaiškinti, kodėl susirgimų skaičiui mušant rekordus atsisakoma Gpaso ir kitokių suvaržymų? Pabandykite įtempti galvos raumenį :)
    Paskiepyti jau niekada nebus žmonėmis. Tai biorobotai. Marionetės lėlių teatre su korumpuotos žiniasklaidos išplautomis smegenimis. Švariems (nemodifikuotiems) žmonėms priklauso ateitis. Grafeno pripumpuotiems jau nieks nepadės. Gyvulio talonas yra neobolševikinio švabizmo apraiška. Valdžios planas yra sukelti pilietinį karą. Nepasiduokit išsigimėlių koncervų provokacijoms.

    ant ko laikosi šie visi bastardai??? Tik ant qr-kodų! švab'as-geitsas ir ju pakalikai bando instaliuoti naują pasaulio tvarką per qr-kodus. Skiepai - tai kinietiskos socialinių punktų sistemos pradžia! Po to numatyta panaikinti grynuosius pinigus ir juos pakeisti skaitmeniniais vienetais - nesilaikai taisyklių - punktai nuimami ir negausi ėsti! Be to, numatyta “racionuoti” maisto produktus, vandenį, energetiką ir t.t.!!! Kaip ir dabar Kinijoje - žmonės neišleidžiami iš daugiaaukščių net i lauką! Prie durų stovi sargybinis, šeimos gauna kažkokį maisto paketą ir dar pastoviai kaip gyvuliai testuojami pcr testais iki pat smegenų... --- Ar norim mes tokio gyvenimo??? Aš - ne! Palikit digitalinį persekiojimo aparatą nuošaly ir būsit laisvi!!!

    AtsakytiPanaikinti