2013 m. spalio 17 d., ketvirtadienis

Po vakcinacijos

 Politikai ir medikai mus ramina jog totali visuomenės vakcinacija yra būtina ir, kad galimi šalutiniai poveikiai yra tik nedidelė tikimybė. Statistika rodo, kad tik mažas procentas vakcinuotų žmonių turi komplikacijų.

  Kai žiūri statistiškai viskas atrodo gražiai, bet tiesiog susimąstykite, jeigu šis "nežymus procentas" žmonių nesivakcinuotų, jie išliktų sveiki.

   Kas kartą leidęs save ar savo vaikutį vakcinuoti, žinok, kad ne medikai ir farmacininkai, o tu asmeniškai prisiimi atsakomybę už pasekmes. Ir jei su tavim ar tavo vaikais atsitiks tai kas atsitiko su tais "nežymiu procentu"  žmonių, kaltinti galėsi tik save.

   Pasižiūrėkite tik keletą tikrų istorijų (ne statistinių) apie tuos "nežymius procentus" nukentėjusių nuo vakcinų. Čia tik tie kas viešina savo istorijas, o kokiam procentui žmonių vakcinų poveikis pasireiškė ne iškarto? To nežino niekas, bet apie tai galime spręsti iš tos pačios medicininės statistikos. Lietuvoje sveikas tik kas dešimtas vaikas!!! Ir taip beveik visame vakcinuotame pasaulyje. Tos baisios ligos kurios užplūdo mus visus ir iš kurių "gydymo" taip besarmatiškai pelnosi farmacininkai, tikrai neatsirado "iš kažkur", manau, kad tai pasekmė totalios vakcinacijos. Biznis yra biznis. Kuo daugiau klientų, tuo didesni pelnai. Laimi tas biznierius, kuris savo klientus auginasi nuo kūdikystės.

  Ši istorija apie jauną merginą, kurios gyvenimas apsivertė po "paprasto skiepo" nuo gripo:



Šie du dvynukai tapo invalidais po privalomos vakcinos:



11 Ukrainos vaikų mirė po privalomų skiepų:



Mergaitė mirė po privalomos vakcinacijos:



Paauglys mirė po tymų vakcinos:



Izraelyje, žydėms iš Etiopijos, vakcinuojant įvesdavo preparatą padarydavusį jas nevaisingomis:



Vaikutis po tymų, raudonukės vakcinos:

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą