2013 m. spalio 30 d., trečiadienis

Britų vaikai išrinko "strošniausią" įžimybę. Ja tapo LEDY KAKA.

Vaikų lūpomis kalba tiesa.

    Ne be reikalo Kristus perspėjo savo mokinius "Nedrauskite vaikams ateiti pas Mane, nes tokių yra Dangaus Karalystė." "Jei neatsiversite ir netapsite kaip vaikai, neįeisite į Dangaus Karalystę".

  Helovino išvakarėse Daily star naujienų portalas paviešino Britų vaikų apklausos duomenis. Kas jų manymu yra baisiausias iš televizinių įžymybių. Vaikai nurodė Laidy Gaga. Vaikų neapgausi įsuktu imidžu.



  Būtent toks ir yra "nepapudruotas" mums nuolat kemšamos "naujosios" kultūros veidas.

4 komentarai:

  1. Aišku, gal būt tai tik sąmokslo teorija, bet vis tik joje yra kažkas, kas verta dėmesio:

    2009 09 13 MTV Video Music Awards ceremonija kaip masinis (jame vis tik dalyvavo milijonai žiūrovų) okultinis satanizmo ritualas:

    http://alex-talaman.livejournal.com/135328.html?thread=58016

    Pati ceremonija:

    http://vonlayne.net/index.php?newsid=7190

    AtsakytiPanaikinti
  2. Lady Gagos kūryboje tiesiog prikimšta įvairiausių gnostinių motyvų. Pvz. paimt kad ir dainą "marry the night" ( http://www.youtube.com/watch?v=cggNqDAtJYU ).

    Naktis ( Niuit )šiuolaikiniame , o konkrečiai A. Kroulio, gnosticizme yra griežtai tapati Didžiąjai Tamsai arba Bedugnei arba Virš Esančiąjam. Didžioji Tamsa - pagrindinė gnostikų dievybė, palyginus su kuria krikščionių Dievas yra tik menkas ir niekingas demiurgas - Ialdabaofas.

    O Alisterio Kroulio ryšys su Didžiosios Britanijos žvalgyba , taigi ir su realią politiką vykdančiais subjektais, yra gerai ištyrinėtas: savo knygoje ("Secret Agent 666: Aleister Crowley, British Intelligence and the Occult", Los Angeles: Feral
    House, 2008) Aidaho Universiteto Istorijos Fakulteto (JAV) profesorius Ričardas B. Spencas (Richard B.
    Spence), pasitelkdamas Didžiosios Britanijos, JAV, Prancūzijos ir Italijos archyvinius duomenis, teigia, jog
    Alisteris Kroulis suvaidino didžiulį vaidmenį Luizitanijos paskandinime (kas turėjo daug įtakos JAV
    įstojimui į pirmąjį Pasaulinį karą), kovoje prieš kovotojus už Airijos ir Indijos laisvę ir nepriklausomybę,
    suvaidino miglotą vaidmenį R. Heso skrydyje į Angliją 1941 m. bei palaikė ryšius su komunistų
    internacionalu.

    Reikia pridurt, kad Gaga yra viena populiariausių atlikėjų šiuolaikinio jaunimo ir vaikų tarpe. Pamenu, kai per kažkokį balių, didžėjavau "ant jutubės", prie manęs visą laiką pribėgdavo vaikai ir prašydavo paleist kokią nors Gagos dainą.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Gnosticizmo, aišku, negalima tapatinti su satanizmu. Satanizmas yra "gnosticizmas runkeliams", kadangi satanistas garbina antrinę ( sukurtą demiurgo - Ialdabaofo ) būtybę. Gnostikas garbina pagrindinę dievybę - Didžiąją Tamsą. Liuciferis ir jo kolegos gnostikui yra ne daugiau kaip teigiami herojai, kadangi jie sukilo prieš Ialdabaofą, kuris sukūrė šią Visatą-koncentracijos stovyklą ir laiko ten įkalintas būtybes, kankina jas ir mėgaujasi jų kančiomis. Todėl gnostikas prakeikia ir Dievą, jo sukurtą pasaulį ir gyvybę, o jo pagrindinis uždavinys - visa tai sunaikinti, taip išvaduojant būtybes iš koncentracijos stovyklos ir sugrąžinti viską į pirminę, palaimintąją nebūtį. Iš čia ir Mirtis ir Puvimas, kaip teigiami dalykai , šito naikinimo instrumentai.
    Šituo ir baigsiu trumpą šiuolaikinės masinės kultūros ištakų apžvalgą. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. P.S. Aišku, čia gal tik sutapimas, bet tiek pas kovinguosius ateistus, tiek ir pas gnostikus po mirties žmogaus laukia vienas ir tas pats dalykas - nebūtis. Tik pas gnostikus dėl nebūties reikia pakovoti, nes piktas demiurgas - Ialdabaofas vis įsigudrina sugauti dieviškąsias kibirkštis, kurios nori grįžti ir susijungti su Didžiąja Tamsa (palaimingąja nebūtimi) ir grąžinti jas į šitą pasaulį - koncentracijos stovyklą ( iš čia, beje ir kyla tinkamai organizuotos ritualinės savižudybės, kuri leis kibirkščiai "prasmukti" pro jos tykantį Ialdabaofą, idėja) Bet abejose pasaulėžiūrose finalas vienodas - nebūtis.

    AtsakytiPanaikinti