2016 m. gegužės 11 d., trečiadienis

Žydai išsigando komentarų.




     Kadangi ne dažnai skaitau reakcingų Lietuvos Sionistų ruporą "15 min" ( tai visai žemo lygio geltonoji spauda), todėl tik šiandien pastebėjau, kad žydai išsigandę jog Lietuvių bendruomenės kiršinimo strategija neduoda tų rezultatų kurių jie tikėjosi, drastiškai pradėjo riboti komentarus šiame tinklapyje pavadinę tai "higiena".

   Tai nuteikia optimistiškai, nes tai desperacija. Dar labiau optimistiškai nuteikia tas faktas, kad Lietuvoje vis dar yra blaiviai mastančių valstybininkų, kurie pradėjo riboti nekonvencinio karo prieš Lietuvą "žaliųjų žmogeliukų" masinę invaziją iš Izraelio, atsisakant suteikti dvigubą pilietybę taip vadinamiems litvakams.

   Be abejo, netolimo mastymo žmogeliai pasakys: "nors tai ir yra keršto trokštantys, be perstojo lietuvius šmeižiantys, gudrūs ir negailestingi žmogeliai (vien ko vertas Vilniaus savivaldybėje sėdintis atviras žydų ekstremistas iš Izraelio Danielius Lupšitsas), bet kas tie keliolika tūkstančių 1,5 milijono likusių Lietuvoje žmonių?".



 Ar tikrai nieko tokio? Na tuomet atsakykite sau į tokią užduotį:  "Kas bus įleidus į 1000 avių aptvarą "tik" 10 alkanų vilkų? 10 prieš 1000 daug tai ar mažai?". Be to jie dar ir tempiasi čia savo pagalbinkus - DAESH tinklo smogikus "pabėgelius nuo kruvinojo Bašaro Asado režimo".

 p.s.  Dėl neįsileistų litvakų, Lietuvoje prasidėjo tikra vachanalija. Todėl dabar yra gera proga stebėti kiek Lietuvoje vilkų avių kailyje, apsirėdžiusių tautiniais drabužėliais. Apima negera nuojauta jog kažkas turi greitai prasidėti, nes juk jie visi vykdo "savo mažus karus" kurie tikrai nėra nukreipti į Lietuvoje gyvenančių "ne tos genties" žmonių gerovę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą