2016 m. gegužės 7 d., šeštadienis

Planas "JUKŠ iš Lietuvos?".

   Internete pasižiūrėjau nepakartojamą Pono Vytauto Landsbergio šokį, per jo anūko NAUJO PLANO LIETUVAI pristatymą Katedros aikštėje. Buvau sužavėtas mūsų mini Jelcino pasirodymu, todėl nedelsiant atsiverčiau internete šį šedevralinį dokumentą. Perskaičiau visus 62 lapus. Siaubas. Šis planas paliko du įspūdžius. Pirmas - jį rašė nevispročiai. Antras - jį rašė nevispročiams. Na, gal dar yra trečia galimybė. Gal prie šio "plano", kaip ir prie "Molotovo ir Ribentropo pakto" buvo kažkokie SLAPTI (SIONO IŠMINČIŲ) PROTOKOLAI? Gal. Bet kaip ir visi "labai slapti protokolai" jie paprastiems runkeliams neviešinami.

   Esu paprastas statistinis Lietuvos runkelis ir iki mūsų valstybės "dievų olimpo" pakilti ne galiu, o klausimų dėl "naujo plano" labai daug, todėl nutariau ieškoti "ekspertų" išvadų apie planą ir jo įgyvendinimo galimybes.

  Gal sakau Lietuvoje kas nors vis dėl to žino tuos slaptus protokolus ir gali realistiškai paaiškinti kaip visa tai kas žadama, bus įgyvendinta.

   Radau vieno iš šio plano kūrėjų ("IMI-TEMPI" parduotuvių tinklo savininko, buvusio Konservatorių Ūkio Ministro) straipsnį, pagrindinėje runkelių nuomonės formavimo įstaigoje (DELFI), "Naujas planas Lietuvai .....".

   Perskaičiau... Pradėjau nejučiomis įtarti jog planas greičiausiai buvo be jokių "slaptų protokolų" ir jį rašė "IMI TEMPI" tinklo vadybininkai pirmakursiai, pietų pertraukų metu. Bet dėl viso pikto nutariau pasitikslinti.

  Kaip ir visi kiti statistiniai Lietuvos runkeliai, aš nuolankiai pasinaudojau mums kilniadvasiškai suteikta galimybę "pakomentuoti" Lietuvos pagoniško olimpo dievų mintis. Komentare aš uždaviau klausimą, kur yra tas tikras planas Lietuvai? Į ką nedelsiant gavau budrių "elfų patriotų" atsakymą:

   "JUKŠ iš Lietuvos kremlinis vatnike, kolorade, ruskių šnipe".

  Štai taip. Jų planas "JUKŠ  iš Lietuvos?".

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą