2015 m. sausio 24 d., šeštadienis

Tikras Chazarų tikslas ne Rusija. Jų tikslas sunaikinti Britanijos Monarchiją.




   Viskas ką mes matome šiandien yra intensyvus pasiruošimas paskutiniam smūgiui, bet ne Rusijai. Rusija ir taip po 1917 metų yra totaliai valdoma chazarų rabinų (Lietuva taip pat). Vladimiro Putino atėjimas į valdžią buvo tiesiog laikinas nesusipratimas, skaudi klaida kurią jie intensyviai taiso. Kažkada Vilniaus senamiestyje, vieno marksizmo leninizmo profesoriaus bute dalyvavau jo dukros surengtame vakarėlyje (ne, ne Lansbergio, jis ne vienintelis ir toli gražu ne pagrindinis chazariško marksizmo profesorius Lietuvoje, jį įtakingi žmonės vadina tiesiog "šestiorke" - berniukas pasiuntinukas, pav. iš vidaus sužlugdyti Garliavos gojų protesto judėjimą). Ten tarp Vilniaus žydų vyko pokalbis apie tai, kad Putiną jie pastatė tik dėl to, kad jau niekas kitas premjeru būti nebenorėjo. Tiesiog reikėjo kažkuom užkišti nieko vertą postą. Visada įdėmiai domėjausi politika ir stebėjau tik pradėjusio dirbti Vladimiro Putino viešus pasisakymus. Jo elgesys, kalba ir laikysena man iškarto paliko įspūdį (kaip sakė Bušas jaunesnysis, pažvelgus Putinui į akis matai, kad tai žmogus kuriuo galima pasitikėti) pasakiau jiems, kad tai bus super galingas Rusijos vadovas, todėl jie be reikalo tyčiojasi. Tuomet buvau išjuoktas. Laikas parodė, kad aš buvau teisus.

  Tęsiam toliau. Vienintelis chazarų pasaulinės hegemonijos kliuvinys yra paskutinė TIKRA baltųjų žmonių monarchija - Britanija ir jos kontroliuojamas pasaulio finansų centras Londono sitis. Šioje vietoje chazarai niekaip negali perimti valdžią. Kodėl? Nes visas Britanijos valdymas yra paremtas kilmingojo Britų kraujo, o ne "išsilavinimo" pagrindu, todėl net neįtikėtinu gudrumu ir pinigais jiems nėra kaip saviškių prastumti ir perimti šios šalies kontrolę. Dėl monarchinio valdymo, Britanijoje veikiantys a lia Donskiai, Zingeriai, Furmanavičiai, Abromavičiai ir kitokie gojų valdymo organų priežiūros rabinai-kolonijų gubernatoriai, turi įtaka tik savo kompaktinių Londono getų ribose ir tiktai savo bendrakraujiems banditėliams ir jų sebrams (skirtingai nei totaliai kontroliuojamoje Lietuvoje kurioje šie banditėliai kontroliuoja viską). Neseniai vienas mano pražystamo Londono žydo draugas, taip pat žydas bankininkas buvo nukištas už grotų dėl machinacijų. Lietuvoje tai ne būtų įmanoma, o Britanijoje (kol kas dar) įmanoma. Britanijoje toks plėšikavimas, koks vykdomas Lietuvoje bankuose yra neįmanomas dalykas. Tam, kad pakeisti šią tvarką ir perimti valdžią Londone, yra pradėta įgyvendinti seniai atidirbta technologija, kuri puikiai suveikė supjudžius Rusijos ir Vokietijos Monarchijas. Abi monarchijos žlugo, o šios tautos buvo niekšingai apiplėštos. Pradžioje Rusai, vėliau Vokiečiai (kurie iki šiol moka Chazarams milžinišką duoklę).

  Žvėriškiausiai chazarai pasielgė su Romanovais. Visi žino kaip nuožmiai buvo išžudyta sosto atsisakiusio Nikolajaus antrojo šeima. Dabar chazarai per savo kontroliuojamą žiniasklaidą ir politikus stengiasi iplieksti dar vieną totalų brolžudišką karą. Britų BBC toje bakchanalijoje beveik ne dalyvauja, o pav. Izraelio kolonijose Vokietijoje, Prancūzijoje ir be abejo Lietuvoje, mes matome, kad jų kontroliuojama žiniasklaida  paskutiniu metu vis labiau didina kurstymo apimtis (pakanka atsiversti chazaro Sorošo valdomus delfi ir 15 minučių, kad įsitikinti). Taip pat ir Rusijoje chazarų žiniasklaida ir "analitikai" visokiais būdais stengiasi įtikinti rusus, jog visos jų šalį ištikusios negandos ne EU kaltė (kurie yra tik vargšai marionetės), tai Britų ir JAV (anglosaksų) darbas.

  Rusai kaip ir Britai yra kariai, nuožmūs bet garbingi. Po sovietų žlugimo, kuomet Rusija šiek tiek apsivalė nuo chazarų sukurtos žvėriškos sistemos, šios sistemos sukurti sraigteliai gausiai pabiro po visą pasaulį. Naujajame E666 sojūze šie Chazarijos sraigteliai dabar užima daugelį valdančių komisarų postų. Be to yra labai daug "apsiausto ir durklo" karių, kurie gyvena ramų gyvenimą, bet atėjus laikui yra pasiruošę vykdyti paliepimus (pav. teroro aktus ir sabotažą). Šiems senosios sistemos kariams reikalingas tik tinkamas įsakymas ir motyvacija (nes rusai net ir brutualiai dresiruojami išlieka rusais, jie efektyviai kaunasi tik jei yra įsitikinę, kad "jų delo pravoje"). Todėl motyvacija ir priešo įvaizdžio formavimas yra pagrindinis Rusijoje veikiančių Chazarų tikslas. Britus ir amerikiečius chazarai ramina, kad jie kontroliuoja situaciją Rusijoje, tam surengia kokius nors parodomus sabotažo aktus. "Rusai jau tuoj tuoj patys nuvers diktatorių Putiną". Patiems rusams tie sabotažo aktai pateikiami kaip vakarų (visų pirmą Anglosaksų) niekšingų darbelių pavyzdžiai. Britai ir JAV ramūs nes jų "gudrūs" sąjungininkai chazarai ir jų vykdomi planai veikia, o Rusai įsiutę ir siutinami toliau. Karas jau prasidėjo, tik jis kol kas ne branduolinis ir patikėkite manimi vakarų veiksmai Rusijos teritorijoje yra visiškai paralyžiuoti ir kontroliuojami (tai sąlygoja unikali rusiško sociumo specifika), o štai Rusijos slaptosios tarnybos veikia efektyviai ir negailestingai ruošdamos atsakomuosius veiksmus, kada jie driokstelės tik laiko klausimas. Šioje situacijoje kas laimi, chazarams nėra svarbu. Svarbiausia, kad visi šioje kovoje išsipurvintų ir susilpnėtu. O tada, ir vienoje, ir kitoje pusėje esantys "geručiai" visų draugai chazarai, patarėjai ir konsultantai išsaus po kontrolinį šūvį. Rusijoje nudės Putiną ir išvaikys jo aplinką, parodydami dėkingiems rusams koks jis buvo vagis ir niekšas, o Britanijoje panaikins ir apiplėš paskutinę baltųjų žmonių monarchiją.

p.s. Paruošiamieji darbai Britanijoje vyksta nesustojamai. Jau dabar nežinia kokiu būdu, bet Britų Monarchijos priešams pavyko panaikinti įstatymą draudžiantį kritikuoti Monarchą. Tai gan didelis žingsnis link pačios monarchijos sunaikinimo. Nes nevykęs karas su Rusiją ir dėl to nenumaldomai pradėsianti blogėti socialinė gerovė Britanijoje iššauks poreikį rasti atpirkimo ožį ir čia kaip niekur kitur bus labai tinkama dirva pradėti kritikuoti ir niekinti "sustabarėjusią" viduramžišką monarchiją, kuri trukdo progresui ir "išsilavinusių" žmonių pastangoms pagerinti "paprastų britų gyvenimą". Jei patys baltieji Britai į tokias provokacijas reaguos vangiai, tam jau yra paruoštos didelės kitataučių ir kitaspalvių kolonijos kurios vis labiau radikalizuojasi ir jas dabar nuo revoliucijų sulaiko vien tik gerovės praradimo baimė. Chazarų tikslas karas, kuriame laimėtojų ne būtų, nes laimėjimas tai euforiją, o karas be laimėtojų tai nusivylimas ir revoliucija kuri sunaikintų paskutinį jų pasaulinės hegemonijos kliuvinį - Britų Monachiją.

Čia žemiau pateikiau nuotrauką, kurioje paskutinis Rusijos Caras Nikolajus II ir Britanijos Karalius Georgas V. Kaip jūs manote kuris yra kuris? Vieną Monarchą chazarai jau nužudė, prie kito palikuonių kol kas tik niekšingai kasasi.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą