2022 m. liepos 14 d., ketvirtadienis

Tarptautinių žulikų atstovas atvirai apie savo nusikaltimus.

  

  Šiame video Pfizer vadas, Pasaulio ekonomikos forume, atvirai kalba apie ilgai planuotą ir sėkmingai pradėtą įgyvendinti siaubingiausią žmonijos genocidą. 

  Anot šios atmatos, artimiausiu metu turės mirti KAS ANTRAS žmogus pasaulyje. Ir tai yra SUPLANUOTAS VEIKSMAS!!!!

  Apsižvalgyk aplinkui gal būt paskutinį kartą, nes visko gali būti kad tu esi tas, ką šitie atmatos rengiasi nužudyti? Tavo šansai išgyventi labai prasti  t.y. 50/50 proc. 

  Netgi rusiškoje ruletėje, kai įsuki pistoleto bugna su viena kulka, išgyvenimo šansai yra nepalyginus didesni. 



      Prieš kelias savaites mirė mano pusbrolis Latvijoje. Jis buvo aukšto rango policijos pareigūnas, prieš pat pensiją buvo vyriausias Jurmalos komisaras. Išsilavinęs protingas vyras. Bet kai tik prasidėjo šis koronogenocidas, jis tapo aršiausiu "Educated Vaccinated" sektos zombiu. Mane jis iškeikė nes aš, anot jo, prakeiktas antivakseris. Užsidarė savo name. Nieko neįleido, nes baisūs vyrūūūsai iš visų pusių puolė. Be antsnukio nėjo niekur, kaip abrozdėlį nešiojo. Išsivakcinavo iki ketvirtos vakcinos ir tik opa, staigiai nukeliavo ten kur taip bijojo. Gaila žmogaus, bet jis ne vienas ten nukeliavo. Jis privertė taip pat pusprotiškai elgtis ir kitą mano pusbrolį, savo brolį, kurį uždarė į slaugos ligoninę. O kaip dabar matome, šios įstaigos jau nebegrįžtamai tapo nereikalingų žmonių utilizavimo fabrikais. 

p.s. Šiaip turėtume visi suprasti, kad daug kas iš gerų ir protingų žmonių, tuo metu ne tik patys patikėjo šių tarptautinių žulikų pasakomis, bet ir nuoširdžiai ragino kitus elgtis taip kaip šie žudikai buvo numatę savo siaubingam nusikaltimui vykdyti. Nes niekas negalėjo net pagalvoti kokio lygio čia tarptautinis kriminalas veikia. Juk kaip matome iš šio žuliko interviu, viskas buvo labai kruopščiai paruošta ir apskaičiuota. Pagrindinės smegenų mėšlinimo įmonės veikė negailestingai, klaidinant netgi protauti sugebančius žmones. Masės pseudoekspertų ir pseudomokslininkų ragino pasitikėti banditais, o pasaulio valstybių valdyme esantys kriminalinių atmatų bendrininkai, įjungė administracinės prievartos mechanizmus, verčiant žmones utilizuotis "savanoriškai". 

Nuoširdžiai suklaidintų žmonių elgesys yra suprantamas ir pateisinamas, bet tikrai yra nepateisinami tie žmonės kurie iki šiol palaiko šį žudikų planą. Nes po visko kas tapo žinoma apie šios KOVIDOAFEROS  užkulisius, ja toliau tikėti, palaikyti ir įgyvendinti gali tik visiški mulkiai arba nepataisomi niekšai. 

Su meilę ir brolišku rūpesčiu


1 komentaras:

  1. sveikinu-Terminatoriaus pasaulis jau tapo realybe:

    anomalija.lt/2020/05/pandemijos-metu-parkuose-patruliuoja-robotai-ir-ispeja-laikytis-saugaus-atstumo-video/

    AtsakytiPanaikinti