2022 m. kovo 15 d., antradienis

Centrinės Ukrainos televizijos žurnalistas skatina žudyti rusų vaikus. Slava Ukraine! Herojam slava!. (video)

 



Vertimas to, ką transliuoja vienas pagrindinių Ukrainos televizijos kanalų: 


  Aš kaip žurnalistas žinau, jog turiu būti objektyvus tam, kad "šalta širdimi" skelbti informaciją. Bet, šiuo laiku susilaikyti yra sunku. Kadangi mus Rusijoje vadina fašistais, naciais ir t.t. aš leisiu sau pacituoti Adolfa Eichmaną (inf. II pasaulinio karo nacių nusikaltėlis) : "Tam, kad sunaikinti naciją, reikia pirmoje eilėje išnaikinti jų vaikus. Nes išnaikinę jų tėvus jūs pasieksite tik tai, kad jie užauge jums atkeršys. O išnaikinus vaikus, jie niekada neužaugs ir tauta išnyks. 

  Ukrainos reguliarioji kariuomenė, negali naikinti rusu vaikų, nes tai draudžiama tarptautinėmis taisyklėmis įvairiomis konvencijomis ir pan. Bet aš neesu dalis kariuomenės, todėl jeigu man atsiras galimybė naikinti rusus, aš būtinai tą padarysiu. Aš laikysiuosi Eichmano doktrinos ir padarysiu viską, kad nei jūs nei jūsų vaikai, niekada negyventų šioje žemėje. Kad jūs pajaustumėte, ką tai reiškia, kada miršta nekalti žmonės, kad jūs pajaustumėte visą skausmą ir kančią. 

  Kada jūs sakote: mes nepradėjome karo, čia viską daro Putinas, mes nenorime karo. Mes irgi jo nenorėjome. Bet dabar jūs turite suprasti, kad kalba eina apie Ukrainiečių tautos pergalę o ne apie taiką. Mums reikalinga pergalė. JEIGU TAM REIKĖS IŠSKERSTI JŪSŲ ŠEIMAS, AŠ BŪSIU VIENAS IŠ PIRMŲJŲ KURIE TAI PADARYS. 

Slava nacii!!! 

   Tikėkimės, kad tokios nacijos kaip rusai, daugiau nebeliks šioje žemėje. Nes tai tiesiog išgamos kurie teršia šią žemę. Jeigu pas ukrainiečius yra galimybė, o jie dabar tai ir daro, pjauti, žudyti, smaugti maskolius (rusus), aš tikiuosi, kad kiekvienas padarys savo įnašą ir paskers nors vieną maskolį" 

Ukraina 24 žurnalistas Fachrudin Šarafama

 Перевод на руский язык:

  "Я знаю что как журналист я должен быть объективным, чтобы доносить информацию с холодным сердцем. Но в такое время сдерживаться очень трудно. И раз уж нас в России называют нацистами фашистами и т.д., я позволю себе процитировать Адольфа Эйхмана: "чтобы уничтожить нацию нужно убивать в первую очередь их детей. Потому что убив их отцов вы добьётесь только того что они вырастут и отомстят. А убив детей- они никогда не вырастут и нация исчезнет. ВСУ не могут уничтожать российских детей, т.к. это запрещено правилами войны, конвенциями, в т.ч. женевской. Но я не в ВСУ. Если мне выпадет случай расправиться с россиянами, я обязательно это сделаю. Я буду придерживаться доктрины Эйхмана и сделаю все чтобы ни вы, ни ваши дети никогда не жили на этой земле. Чтобы вы почувствовали каково это, когда умирают невинные гражданские, чтобы вы почувствовали всю боль и страдание. Когда вы говорите: мы не начинали войну, это всё Путин, мы не хотели этой войны. Мы тоже ее не хотели. Только теперь вы должны понять что речь теперь про победу(перемогу) украинского народа а не о мире. Нам нужна перемога. И если для этого потребуется вырезать все ваши семьи, я буду одним из первых кто это сделает. Слава нации! Надеемся что такой нации как Россия и россияне никогда больше не останется на этой земле. Потому что это просто выродки которые засоряют эту землю. Если у украинцев есть возможность, а они это сейчас и делают- резать, убивать, душить москальноту, я надеюсь что каждый внесёт свой вклад и замочит хотя бы одного москаля". 

Журналист Фахрудин Шарафма

1 komentaras:

  1. Aukštų technologijų ginkluotė. Vakarų technologinis pranašumas prieš visą likusį pasaulį. Kaip puikiai skamba šitos lopšinės, kuriomis mus bando užliūliuoti įvairaus plauko politikieriai, NATO entuziastai. Ir jiems nusišvilpt, kad šis teiginys neturi jokio realaus pagrindo. Tai man ir kelia nerimą. Vieną gražų rytą visų tų savo pranašumu įsitikinusių žmogėnų sapnai gali nutrūkti ir jie, atsibudę realiame pasaulyje, gali labai nemaloniai nustebti.
    Kaip pavyzdį mums dažnai pateikia Jugoslavijos ir Irako atvejus – štai kaip mikliai mes juos sutvarkėm, argi tai ne įrodymas? Ne, man tai ne įrodymas. Dėl dviejų priežasčių.
    1. Palyginkime tų dviejų valstybėlių žmonių, teritorinį, finansinį potencialą su užpuolikų potencialu. Skirtumas dešimteriopas užpuolikų naudai. Tiedu karai panašūs į negražias muštynes gatvėje, kai raumeningų vyresnio amžiaus vyrukų „koalicija“ suspardo sutiktą pirmokėlį.
    2. Abi tas šalis ilgus metus dusino blokadomis ir embargais, o kai jos jau vos bedvėsavo, tada atėjo ir pribaigė.
    O pas mus visi tebeplūdūriuoja rožinių iliuzijų debesyse – mes galingiausi, mes technologiškiausi… Deja, politikoje iliuzijos paprastai yra labai griežtai ir žiauriai baudžiamos. Politikoje nėra vietos svajotojams ir sapnuotojams.
    Per II pasaulinį karą Vokietija neturėjo tokio totalinio pranašumo prieš Jugoslaviją, bet sumalė ją poros savaičių bėgyje. Belgradą užėmė apskritai be mūšio, tai padarė vermachto žvalgybinis būrys, kurio vadui ir buvo įteiktas miesto raktas. O kiek amerikiečių dabar prilindę Irake? Kokie rezultatai? Kiek laiko jie negali tos šalies parklupdyti? Jaučiasi skirtumas? Ir kurgi tada tasai išgirtasis pranašumas?
    Ir dar apie pranašumus.
    Aukštų tecnologijų ginkluotės atsargos nėra beribės. Tai labai brangūs žaisliukai, o biudžetai ne guminiai. Globalinio konflikto atveju tokios ginkluotės užtektų keliems mėnesiams, o paskui teks grįžti prie įprastos ginkluotės. Be to, techniką ir ginklus valdo žmonės. Pažvelkim į vidutinį statistinį amerikietį – hamburgerių rijiką. Argi toks nutukęs meitėlis įsispraus į tanką ar naikintuvo kabiną?
    Žmonių, sugebančių dirbti su aukštų technologijų technika irgi visose šalyse tėra ribotas skaičius. O kas iš to, kad prigaminta tūkstančiai IV kartos naikintuvų, jei po kelių mėnesių įnirtingo karo pasibaigs pilotai? Pilotas – tai atitinkamo intelekto ir fizinės kondicijos derinys. Ar daug rasime žmonių, kurie turės reikiamą derinį? Tas pats liečia ir kitas sritis. Intelektas, fizinė būklė plius dar ryžtingumas yra visų pirma, o visa kita – antraeiliai dalykai. Ar ryšis išlepęs jankių pilotas stoti į mūšį su rimtu priešu, jei Amerikos aviacija iki šiol dar niekad nebuvo susidūrusi su rimta priešlėktuvine sistema, o triuškino vien atsilikusias šaleles? Ar surizikuos gyvybe samdinys, dirbantis armijoje už algą? Ar pakaks jam ryžtingumo? Abejoju.
    Galėčiau čia dar prirašyti kelis šimtus punktų, dėl ko abejoju, bet bala nematė, esmė aiški ir be sąrašų. Štai ir galvoju, skaitydamas įvairiausių žmogėnų pasakas apie Vakarų pranašumą – ar tas žurnalistas (politikas, kariškis) yra paprasčiausias durnius, niekad rimtai nepamąstęs savo aprašoma tema, ar tyčia paprastus žmogelius apgaudinėja ir liūliuoja būtais nebūtais dalykais?

    AtsakytiPanaikinti