2021 m. gegužės 13 d., ketvirtadienis

Neokomunistai ivedinėja sovietų santvarką Kanadoje. Žmonės suimami už tikėjimą!!!

 





   Lenkų kilmės, Kanados bažnyčios pastorius Artur Pawlovsky (Artūras Paulauskas) brutualiai sulaikomas naujosios pasaulio tvarkos smogikų.

   Kaip ir Hitleriniai bei sovietiniai išsigimėliai, tarnavę žvėriškai sistemai, šie žmogeliai įsivaizduoja, kad "tiesiog vykdo savo pareigas". Bet jų galas visada būna vienodas. 

  Londone policija brutualiai nutraukė Velykų šventimą bažnyčioje, pasipūtusios abiejų lyčių moterėlės su uniforma "vykdė savo pareigas", t.y. sovėjo priešais katedrą ir įsakinėjo visiems išeiti iš bažnyčios. Labai greitai po to, Londono Haid parke, tos pačios abiejų lyčių uniformuotos moterėlės buvo brutualiai daužomos buteliais įsiutusios minios. 

 IR TAI TIK PRADŽIA TO KAS BUS. JEIGU NEVISPROČIAI TURINTYS VALDŽIĄ NESUSIPROTĖS. (nors tiesa pasakius, kaip gali NEVISPROČIAI susiprotėti? Viskas vyksta taip kaip numatyta Apreiškimo Jonui Knygoje)

  Kas buvo, vėl bus; kas įvyko, vėl įvyks. Po saule nėra nieko nauja! Kartais yra dalykas, apie kurį sakoma: „Žiūrėk, tai šis tas nauja!“ Betgi tas dalykas jau buvo šimtmečiais prieš mus. Kaip dabar neatsimenama buvusių dalykų, taip pat ateities dienomis būsiančių dalykų neatsimins vėliau gyvensiantys žmonės. Mokytojo (Koheleto) knyga (1.9-11)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą