2020 m. gegužės 3 d., sekmadienis

Primityviai paprastas būdas pavogti tavo pinigus, net jei tu jų neturi. Ką daryti, kad apsiginti?




    Ar vien tik Bilo Geico ir jo gentainių pasipelnymo tikslais visus žmones, kaip gyvulius, suvarė į kalėjimus (namų areštą) ir uždėjo antsnukius?  Na, mes gi neesame naivūs ir suprantam jog aišku ne. Net jei tai milijardines sumos, tikrai jiems tokia globali afera yra neįkandama. Bilas Geicas, kaip ir kiti save labai protingais įsivaizduojantys žydai vėl, kaip jau porą tūkstantmečių savo atsimetimo nuo Dievo istorijoje, šiame purviname reikale tik stumdomos figūros, kurių paskirtis būti atpirkimo ožiais (LO AZAZEL). Būtent ant jų suvers visas kaltes. Na dar, po visko, leis užsidirbti kokių centukų už tai, kad kentėjo (holokausto industrijos pavyzdžiu, kuri beje atneša daugiau rūpesčių nei naudos). Tai bus tik niekingi trupiniai, nuo ponų stalo. 

  Iš esmės KORONOAFEROS tikslas, įlįsti į kiekvieno pasaulio žmogaus piniginę. Ir ne po truputį, ką jie darė jau daugelį metų per taip vadinama infliaciją arba paprasčiau sakant pinigų nuvertėjimą. O galingai, vienu smūgiu atimant tokią sumą, kuri normaliam žmogui net neįsivaizduojama.

   Kas nežino kas yra infliacija priminsiu: Jie leidžia į apyvartą tuščius pinigus, todėl kas metai prekių visuma, kurią tu galėjai nusipirkti, vis sumažėja keliais procentais, nors pinigų tavo kišenėje kiekis lieka tas pats. Tai vadinama gražiu žodeliu INFLIACIJA, paprašiau tariant VAGYSTĖ IŠ VISŲ. Už tuos "nuvertėjusius", o tiksliau pasakius iš tavęs pavogtus pinigus, gyvena tie, kas kontroliuoja pinigų leidybą. Ir tai ne mūsų renkami seimai ir vyriausybės. Tie žmonės neatsiskaito niekam. 

  Tai va, vien tik Lietuvai jie numatė "paskolinti" 5 milijardus pinigų, KURIŲ NĖRA (čia tik pradžia). O kiek visame pasaulyje? Turbūt tikslios trilijonų sumos nežino niekas. Per korumpuotas vyriausybes, visiems mums paskolins tai, ko neturi, o mes visi per mokesčių sistemą jiems su kaupu grąžinsim tai kas yra mūsų prakaitu uždirbta.

  Manai jog tau tai nerūpi? Gauni sau algelę, sumoki bankui už pagerintos planiruotės chruščiovkę kokiose "Bajorų pakirkšnyse", o likusius išleidi papelijusiems makaronams su trečiarūšėmis nudvėsusių Indijos bizonų kaulų masės dešrelėmis ir tau gerai? Turiu nuvilti, po šios KORONOAFEROS tu net tas trečiarūšes dešreles galėsi ragauti tik per šventes. Kodėl? Atsakysiu. Jau dabar Lietuvos mokesčių sistema taip sutvarkyta jog 70-80 proc. tavo pajamų pasiima tie kas kontroliuoja mūsų valdžią (paberdami trupinus tiems kas surenka mokesčius ir tai su visokiais skandalais, kaip pav keliuko asfaltavmo peripetijos).  O kiek dar reikės surinkti, kad atiduoti tai ką skolinasi KORONOAFEROS paskatinti?

   70-80 procentų atimamų mūsų pajamų tai jau BAUDŽIAVA, o visa kas aukščiau, čia jau VERGOVĖ.

  Gal paprieštarausi man dėl dabar surenkamų mokesčių dydžio? Na tu gi protingas žmogus, paskaičiuokim kartu. Mokesčiai Lietuvoje:

  Jai tu gauni 1000 eurų į rankas, tu iškarto sumoki virs 500 eurų įvairiu tiesioginiu mokesčiu (VSD, PSD, FAPM, JAPM, SORDA, ir t.t.). Toliau, nuo to 1000 eurų (tipo atlyginimo NETO, nuo kurio tu jau sumokėjai visus mokesčius) tu pradedi mokėti kitus mokesčius (netiesioginius) pirkdamas bet kokią prekę ar paslaugą:
1. 210 eurų (PVM)
2. ~170 eurų įvairiu akcizu (benzinas, alkoholis, tabakas, ir t.t.) 
3. Į kiekviena preke ar paslauga į kalkuliuota apie 10 - 20 proc. (100 - 200 eurų) įvairiu kitu mokesčių (licenzijos, muitai ir t.t.) valstybei, gaminant mano perkamą preke ar paslauga.
4. Ir pabaigai, prievartine komunaliniu paslaugu centralizacija, už kuria mes permokame kas karta apie 50 proc. o tai sudaro dar vidutiniškai apie 150 eurų.

    Tai yra, tu nuo savo "BAISIAI DIDELIO" 1000 eurų (į rankas) atlyginimo, dar sumoki nuo 500 iki 750 eurų kitu, netiesioginių mokesčiu, neskaičiuojant to ką jau sumokėjai tiesiogiai. Jau dabar gyvenimas Lietuvoje labiau panašėja į darbo lagerį. O kas dar mūsų visų laukia? Sustiprinto režimo kolonija?

   Na ir paskutinė, visuomet iškylanti mintis, kai pamatai, jog didelių dėdžių žaidime, tu esi tik NIEKAS:

   Na ir kas, mes vis viena nieko negalime padaryti? 

  Galim. Visų pirma nustok inkšti, tie super duper dideli dėdės irgi žmonės. Labai bailūs žmonės. Kitaip jie šitiek daug resursų netaškytų savo tikrosios padėties slėpimui. Juk visi kas tik pradeda žmonėms pasakoti apie šias aferas, tuojau pat marginalizuojami ir paskelbiami konspirologais. Tam dirba ištisos elfų ir trolių fermos, dėl akių vadinamos UNIVERSITETAIS. Visus juos reikia šerti ir išlaikyti infrastruktūrą. Tam ir yra pučiami netikrų pinigų burbulai, o šiuos burbulus per korumpuotus politikus užpildo tavo tikri, kruvinu prakaitu uždirbti pinigėliai.

  Tau tereikia suprasti, kad visa ši sistema laikosi ant NETIKRŲ PINIGŲ, kuriais mes priversti atsiskaitinėti. Ir jau visai greitai, tuos netikrus pinigus mes matysime tik kompiuterių ekranuose.

   Mums reikia rasti kitą tarpusavio atsiskaitymo būdą? Kokį. Dievas nuo pat pasaulio sukūrimo mums jį davė. Auksas, Sidabras ir Varis.

  Paimk paslėpk 100 gramų aukso, 10 kg. sidabro arba toną vario. Po dešimties metų juos atkasęs tu ne tik ne pralaimėsi, bet dar turėsi ir solidų pelną. Padaryk tą patį su tūkstančiu eurų arba dolerių. Jeigu juos dar priiminės atsiskaitymui, tu tikrai prarasti daugiau nei puse tos vertės kurią turėjai prieš juos užkasdamas.

  Mano žmonos amžiną atilsį seneliai, visą gyvenimą sunkiai dirbo ir prieš pat CCCP žlugimą, buvo sutaupę labai solidžią sumą pinigų. Bet žlugo valstybė ir rubliai nuvertėjo visiškai. Viso gyvenimo triūsas, kėlimaisi anksti, taupymai, viršvalandžiai, atsisakymai pirkti ką nors skanaus gražaus ir pan. virto krūva beverčiu popiergalių. Jeigu jie būtų saugoję pinigus ne banke ir ne popiergaliuose, o pav. aukso dirbiniuose, po sovietų žlugimo jie būtų milijonieriais. Kadangi pasitikėjo bankais ir popieriais, tapo vargšais. 

  Tam, kad suprasti kiek nuvertėjo mūsų darbas jau šiais laikais, kiekvienas gali pažvelgti į savo algas. Kai aš pradėjau dirbti Anglijoje vairuotoju, už dienos atlyginimą aš galėjau nusipirkti vieną Britišką auksinę monetą Sovereign. Dabar vairuotojo alga didesnė, bet vieną monetą tu gali nusipirkti tik už dvi dienas darbo. T.y. per dešimtmetį darbo vertė nukrito dvigubai. Tas pat ir su ūkininkais, tik jie dažniausiai nemoka skaičiuoti, todėl dar nekelia kainų. Jų tona grūdų  prieš dešimtmetį kainavo aukso vertėje du kartus brangiau nei dabar. Kai jie tai suvoks, bus blogai, nes kainos šoks drastiškai.

  Aišku laikyti santaupas protingai brangiuose metaluose yra jau geras pasirinkimas. Tuo labiau, kad bankai jau seniai nebemoka palūkanų, o kai kur netgi už pinigų laikymą ima mokestį. Bet mums reikia pradėti galvoti apie kokį nors paprastą ir patikimą tarpusavio atsiskaitymo būdą už prekes ir paslaugas būtent auksu, sidabru ir variu. Tam reikalingas ultra paprastas (kad kiekvienas galėtų lengvai naudotis)  apskaitos ir patikros metodas.

  Leiskite jums pasiūlyti tokį tarpusavio atsiskaitymo algoritmą, vadinkime ją Troščenkos sistema (tikiuosi niekas nesupyks jog jeigu aš siūlau metodą tai ir šį metodą pavadinkime mano pavarde):

Imkime pagrindu 1 gramą aukso ir jo kainą nustatykime 40 eurų. (kainos netikruose piniguose tik kaip atskaitos taškas šiandienai, nes taip jau įprasta) 
Toliau imkime vieną gramą sidabro ir jo kainą nustatykime 40 eurocentų
Ir pagaliau 1 kilogramą vario, jo kaina 4 eurai.

Gauname 1 gramas aukso kainuoja 100 gramų sidabro arba 10 kilogramų vario.

Trumpas tokio atsiskaitymo pavyzdėlis: Už darbą statybininkui mokam į dieną 2 gramus aukso. (arba atitinkamai 200 gramų sidabro 20 kg vario) Statybininko darbas įgauną vertę. Jis už pieną sumoka 3 gramus sidabro, duonos kepaliukas dar 5 gramai sidabro, mėsos kilogramas 15 gramų sidabro, 10 kiaušinių 5 gramai sidabro ir t.t.) Manau tikrai suveiktų net vieno kaimo mastu, jau nekalbant apie didesnį žmonių kiekį.

Nesiplėsiu, pavyzdžių čia galima sugalvoti marias.

 Aišku šis atsikaitymo būdas labai žalias ir yra daug niuansų, bet jeigu pradėsime nors keli taip tarpusavyje atsiskaitinėti, po truputį viskas susireguliuos. Aš pav. jau seniai ant savęs nešioju auksą kaip ekstra atskaitymo būdą (grandinėlė, apyrankė, žiedai) . Paskutinį kartą teko sodybą Lietuvoje tvarkyti, meistras pridirbo problemų teko greitai perdarinėti. Nusiėmiau apyrankę ir grandinę su kryžiumi, pardaviau juos kaip laužą už beveik 4 000 eurų. Nors pirkau juos prieš 4 metus už 3500. Tai yra net extra atveju pardavęs aš laimėjau. Nereikia, kad daug žmonių naudotų šį atsiskaitymo būdą. Vergų neįtikinsi, tegu jie čipuojasi ir džiaugiasi savo virtualiais pinigais.

   Dar vienas svarbus dalykas, jokiais būdais atsiskaitant minėtu metodu ne kurti jokių specializuotų įstaigų, patikrai probavimui ir pan. Nes jas greiti sunaikins, o aktyvą užtąsys teisėsauga. Manote žmonės pasaulyje to ne bandė daryti organizuotai? Pasigooglinkite internete, pamatysite ką su jais padarė. Jei darai daryk su asmeniškai pražystamais bendraminčiais, labai konfedencialiai. Bet šią inormaciją kurią aš pateikiu kuo plačiau platink, nes tada bendraminčių ratas didės. Tai yra, informaciją platink visur, o atsiskaitinėk tik su patikrintais žmonėmis.

  Taip pat dėl metalo kokybės. Yra pilna visokių būdų patikrinti ar metalas geros kokybės ar ne (paieškokite internete, net nereikia kažkokų specializuotų būdų. Prisiminkite metalų svoris ir tūris esant vienodai temperatūrai nesikeičia iš to labai lengva nusistatyti sau metodą patikrai, jei ten ne auksas ar sidabras arba jie prastos kokybės tūris neatitiks svorio).

Tiesiog pradėkime naudoti auksą , sidabrą ir varį būtent tokiose proporcijose atsiskaitymams už prekes ir paslaugas.

Prisiminkite: 1 gramas aukso 100 gramų sidabro 10 kilogramų vario. Labai paprasta ir tikrai bus efektyvu, nes nes šie pinigai nenuvertės.

p.s. Dar viena svarbi mintis - auksą, sidabrą ir varį niekada ne pirkite jokiose parduotuvėse ar oficialiai, ten kainos žvėriškos ir tai niekada neapsimokės. Geriau iš žmonių ir jei negali pats pasitikrinti, tuomet sumokėk pora eurų už patikrinimą kokiame lombarde.

Su meilę ir rūpesčiu

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą