2017 m. birželio 3 d., šeštadienis

Susimokės P(y)SD(os) mokestį ir iki paskutinio kraujo lašo gins Škurlelio dvarelį.


  Naujai išrinktas Šaulių sąjungos lyderis rengiasi kurti karių kuopeles emigrantų tarpe. Turbūt reikėtų palinkėti jam sėkmės, bet aš neskubėsiu, o tiesiog pasidalinsiu keliomis mintimis.

  Neseniai teko bendrauti su vienu potencialiu kuopelių kūrimo taikiniu, patriotu, kuris prieš mėnesį su šeima atvažiavo ieškoti naujo gyvenimo į Angliją. Tikrai labai protingas vyras, visą gyvenimą buvęs nepalaužiamas Lietuvos patriotas niekines emigrantus, niekada nebadavo ir turėjo gan neblogas pajamas. Klausiu kas nutiko, kodėl taip kardinaliai pakeitė savo nuomonę. Atsakė, kad daug priežasčių ir visa tai kaupėsi, bet paskutinis lašas buvo tai, kad jam paskaičiavo P(y)SD(os) mokestį (čia jo žodžiais). Paklausiau kodėl? Jis papasakojo, kad nutarė su žmona išeiti iš darbo ir pailsėti, pakeliauti po pasaulį. Beveik puse metų jie bastėsi po įvairias egzotines šalis, o grįžę sužinojo, jog už savo atostogas privalo susimokėti mūsų mylimai valdžiai PSD. Suma nėra didelė, bet pats faktas jį tiesiog pribloškė. Visos kelionės metu jie turėjo komercinius kelionės medicininius draudimus, bet policinės valstybės įteisintiems reketininkams tai ne motais. Gražu.

    Kiek žmonių Lietuvoje dabar yra skolingi šį mokestį? Neseniai skaičiau, kad virš dviejų šimtų tūkstančių. Galinga, pikta kariuomenė. Trūksta tik organizuotos jėgos kuri nukreiptų jų teisėtą pyktį reikiama linkme ir tada įsiutusi minia sudraskys visokius naglus išverstakius škurlelius (vaikų grobikus), panašiai kaip visuomenės neapykanta sunaikino kitos policinės valstybės, Rumunijos, pagrindinį policininką su žmona.

  p.s. Be je, man įdomu kaip į tokius karinių kuopelių organizavimus savo teritorijoje reaguos užsienio valstybės? Koks rezonansas kiltų jei pav. Vengrai pradėtų kurti tokias kuopeles Rumunijoje ar Slovakijoje, vengrų tarpe, arba Vokiečiai Lenkijoje savo buvusiose žemėse. Nors ką aš žinau, gal  Korzyna viską yra suderinęs su mūsų URM ir yra gautas principinis sąjungininkų sutikimas kurti jų teritorijose sukarintus Lietuviškus būrius, kurie esant reikalui galės operatyviai atvykti ir iki paskutinio kraujo lašo ginti Lietuvos elito dvarelius, žemes ir jiems nuolankiai tarnaujančius baudžiaunininkus su baudžiaunininkėmis. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą