2016 m. sausio 30 d., šeštadienis

Artimųjų rytų lobizmas Lietuvos Seime


 Kiekvieno žmogaus asmeninis gyvenimas yra tik jo reikalas ir niekas neturi teisės kištis, o tuo labiau per prievartą bandyti keisti šio žmogaus pasirinkimą. Tai yra šventas, Dievo nustatytas, visuotinis laisvo apsisprendimo principas. Jis nuo pasaulio sukūrimo leido žmogui pasirinkti, arba gyvenimas Jo tiesoje ir tvarkoje rojuje, arba gyvenimas taip kaip žemiški, žmogiški, gyvuliški instinktai diktuoja. 

  Niekam ne paslaptis, kad kai kurios mūsų valdžios moterys, dėl tam tikrų savo fiziologinių įpatybių nerasdamos intymaus gyvenimo partnerių Lietuvoje, važinėja į svetingas artimųjų rytų šalis tenkinti savo instinktyvius poreikius.  Kadangi tų kraštų vyrai yra nelabai išrankūs, o kai kurie savo intymiais parneriais pasirenka netgi naminius gyvuliukus pav. ožkas, todėl turistės, kurios nors šiek tiek primena moterį, jiems yra tinkamos ir geidžiamos. 

   Dėl tokio turizmo visi lieka patenkinti. Ir tų šalių vyrai ir kai kurios mūsų valdžios moterys ir netgi  laikinai ramybėje paliktos tos šalies ožkos. 

  Aš tikrai nieko nerašyčiau, nes tai kiekvieno asmeninis reikalas ir iki šiol tų moteraičių intymūs poreikiai bendruomenės interesų nelietė. Bet paskutinių įvykių šviesoje, kuomet tų šalių vyrai, palikę savo ožkas namie, intensyviai braunasi kuo arčiau savo pamėgtųjų turisčių, o jos savo ruožtu piktnaudžiaudamos savo tarnybine padėtimi pradeda kaitalioti mūsų įstatymus, šių šiltųjų kraštų gyventojų labui, tylėti nebesigauna. 

   Šiandien perskaičiau, kad visų skriaudžiamųjų ir persekiojamųjų gynėja ir ikona, Lietuvos Seimo narė, Aušrinė Marija Pavilionienė, nutarė pakeisti Lietuvos baudžiamąjį kodeksą. Be abejo Aušrinės Marijos iniciatyvos giluminiai stumikliai yra labai kilnūs ir šviesūs, juk ji nenuilstamai kovoja prieš diskriminaciją. Jeigu Lietuvos Seime ji susiras pakankamai bendraminčių, tuomet bet kuris žmogus  viešai prakalbęs pav. apie nepadoriai skriaudžiamas Artimųjų Rytų ožkas, tuojau pat gali būti apskūstas prokurorams, o tie nebeturės teisės atsisakyti kelti baudžiamąją byla be ... (o čia jau profesoriaus vardo vertas teisinės minties šedevras) ... žurnalistų inspektoriaus leidimo. Galvojate aš juokauju? Ne. Galite paskaityti Aušrinės Marijos įstatyminę iniciatyvą patys. 

  Kas galėjo pastūmėti mūsų gerbiamą profesorę tokiai avantiūrai? Vis veju mintį jog tokiu būdu ji stengiasi apginti savo naujuosius draugus iš artimųjų rytų, apie kuriuos neseniai viešai gyrėsi žiniasklaidoje. 


p.s. Be je Prancūzijos kovotojai su diskriminacija taip pat ne snaudžia. Liberation atliko žurnalistinį tyrimą ir nustatė, kad su artimųjų rytų vyrais ožkos santykiauja savo noru, todėl pasmerkė bet kokia diskriminaciją dėl ožkų seksualinės orientacijos. http://www.atlantico.fr/decryptage/libe-non-etat-islamique-ne-sodomise-pas-chevres-benoit-rayski-1800876.html

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą