2015 m. vasario 14 d., šeštadienis

Rusijoje kita nuomonė gerbiama, skirtingai nei bolševikų valdomoje Lietuvoje.

   Štai dar vienas įrodymas, kad Rusijoje yra gerbiama kita nuomonė. Keli Rusijos studentai, be jokios baimės būti išmestiems iš universiteto išplatino video atsiprašymą Ukrainai. 
  Ukrainoje apie 70 procentų žmonių nekenčia juos valdančio žydiško apartheido, bet strakalioja kartu su dauguma, nes bolševikiniais metodais yra vykdomas totalus teroras šioje valstybėje. Baisu net pagalvoti, kas butu su Kijevo studentais, kurie pabandytu panašiai atsiprašyti žudomų taikių Donecko gyventojų. 
  Beje,  "demokratinėje" Lietuvoje už savo nuomonę neteko darbo informatikos mokytojas Kaune. Pažiūrėkite kiek šiuo metu yra uždraustų televizijos kanalų. O kiek dar visokiu chunveibinu trukdė ir rekavo "huilooo la la la la" kai žmones tiesiog taikiai protestavo dėl NATO bazių steigimo Lietuvoje, nes taip grubiai pažeidžiama Lietuvos konstitucija.
   O čia dar vienas įdomus video. Jame, per patį "maidaunų" lunatikavimo įkarštį (paskutinėmis Janukovičiaus valdymo dienomis), žymiausioje "maidaunų" televizijoje Hromacke.tv,  Oleksėjus Venediktovas ("Echo Moskvy" vyriausias redaktorius, žymus opozicionierius), pranaiškai aiškina Kijevo zombiams, kas bus jeigu kita nuomonė ne bus gerbiama. Venediktovas jau tada pasakė, kad su tokiomis nuostatomis jie sugriaus valstybę ir paskandins ją pilietiniame kare. Bet argi "la la la la" hunveibinams įmanoma ką nors įaiškinti argumentais? 
 Atkreipkite dėmesį į Kijevo opozicionierių (dabar esančių valdžioje) spjaudymasi Venediktovo pusėn. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą