2013 m. rugsėjo 24 d., antradienis

Lietuvius jau sudėliojo į dėžutes

Šiandien estu valdomas portalas Delfi paskelbė vieną "tyrimą"(Šiaip informacijai priešistorė: Delfi portalas  buvo sukurtas ne Estijoje, estai tėra dūmų uždanga kuri formaliai "valdo" šią begalo galingą smegenų plovimo mašiną. Šis portalas tai efektyvus įrankis kontroliuoti okupuojamų valstybių viešają nuomonę ir formuoti "savanorišką" įsitikinimą, kad vergus apvaginėjant ir prievartaujant viskas yra "ZAKONNO" (Juk jie patys to laaaabai nori). Portalo veikimo teritorija Lietuva, Latvija, Estija ir Ukraina. Šio smegenų plovimo įrankio strategnis tikslas, atlaisvinti teritoriją nuo ten gyvenančių aktyvių ir protingų čiabuvių, o likusiems įskiepyti vergišką nuolankumą naujajai tvarkai, kuomet jie "savanoriškai" tampa bebalsiais vergais naujųjų teritorijos sąvininkų interesams tenkinti).

    Šio "tyrimo" tikslas ne tirti, o agresyviai idoktrinuoti žmones. Tai sena kaip pasaulis taktika, skambanti  "skaldyk ir valdyk". "Tyrime" Lietuva suskirstyta į Vilniečius, Didmiestiečius ir visus kitus. Tai mentalinė ataka į pačia Lietuvos bendruomenės širdį - kaimą, kuris visada buvo nacionalinio atgimimo atrama. Būtet kaimą, mūsų teritorijos naujieji sąvininkai ir nori sunaikinti, paliekant tik liumpen proletarų snobišką degradaciją. Sprendžiant iš komentarų jis pasiekė tikslą, prasidėjo pjautynės.


    Visame pasaulyje yra žinoma, kad valstybės stiprybė yra būtent jos sveikas ir stiprus kaimas (nemaišyti su sovietijos degradacijos pagimdytais kolchozais). Būtet ten gyvena įgaliausia bet kokios tautos dalis. Tai visos Europos protingų tautų ir Šiaurės Amerikos slaptas ir galingas ginklas, bei skydas apsaugai nuo visų pasaulietinio idijotizmo kataklizmų. Visi tie megapoliai tėra liumpen proletariato (neįgaliosios dalies) degradacijos ir savisusinaikinimo vietos, išlaikomos būtent stipraus kaimo gyvybinių jėgų teikiamais syvais (būtent miestuose ir supūna bet kokios giminės šakos, jei jos atitrūksta nuo savo kaimietiškų šaknų)


     Ne nuostabu, kad tokios iskrypėliškos apklausos kalamos Lietuviams į galva. Skaldyk ir valdyk, taktika  taikoma visose okupuotose teritorijose. Prieš dešimtmetį vieno Europarlamentaro kvietimu man teko dalyvauti tarptautiniame seminare Graikijoje Atėnuose. Po oficialių dalių teko gan atvirai bendrauti su Graikais, kurie papasakojo, kad po istojimo į ES bei "pigių pinigų" elitui lietaus (iš esmės tai tas pats korupcinis papirkimo modelis kurio principą suformavo dar Makedonijos karalius "auksu pakrautas asilas, paims bet kokią tvirtovę"), ten taip pat beveik 70 proc. kaimo (Graikijos stiprybes) žmoniu subėgo į Atenus ir tapo liumpen proletarais. Tada išmintingi Graikai tik prognozavo katastrofą, dabar mes matome, kad būtent tai ir atvedė šali prie žlugimo. Visų Graikijos aktyvų ir net teritorijos (salų) pardavimas už grašius dabar akivaizdus "Europinės paramos" vaisius. Graikai padaryti beviltiškais paniekintais skolininkais ir priversti tenkintis išlaikytinių vergų poziciją. Išdidūs ir savistoviai Graikai tapo pigiai išparduodamais liumpenais, kurių pasipiktinimas (įniršis) dabar išliejams tik bejėgia agresiją, kurią negailestingai sutramdo ašarinės dujos ir guminės kulkos. Tas pats modelis taikomas ir Lietuvoje, bei kitose "naujose" EU šalyse, o šio modelio pagrindinis ginklas yra tokie portalai kaip DELFI. 


p.s. Neapsigaukite skaitydami ir tuo labiau reaguodami į tokius niekinius ir pasibjaurėtinus tyrimus. Pasistenkite užauginti savyje supratima priešintis šioms mentalinėms atakoms ir dar labai svarbu - nesipykite tarpusavyje.


Su broliška meilę ir rūpesčiu

Esavičius

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą