2013 m. rugsėjo 12 d., ketvirtadienis

Kada AB „Lietuva“ sulauks naujo administratoriaus?

 Neseniai visi išgirdome naujieną, kad akcinė bendrovė „Omnintel“ sulaukė naujo administratoriaus iš Danijos. Šios bendrovės skandinaviški savininkai neapsikentę kolūkietišku vadovavimo stiliumi, nutarė  pakeisti administratorių. Tai normali reakcija. Iš esmės puiki, užsienio technologijomis paremta, įmonė buvo beveik nuskandinta „Duskite paviduoliai“ bendravimu su klientais stiliumi. Pats prieš dešimtmetį ilgą laiką buvau šios bendrovės klientu, bet dėl neįtikėtinos arogancijos, iš lubų skaičiuojamų sąskaitų ir totalaus nesiskaitymo su klientais padėjau kryžių ant šios bendrovės. Išvedžiau savo vadovaujamas įstaigas iš jos „globos“ ir rekomendavau visiems savo draugams ir pažystamiems kuo skubiau nutraukti bet kokius santykius su šia plėšikų „v zakonne“ kontora.

  Šiaip išmesto, buvusio svogūnų krovėjo Zabulio, pavyzdys yra labai pamokantis. Mūsų valstybę jau seniai akcijomis pasidalino skandinaviški bankai. Lietuvos piliečiai tėra šios akcinės bendrovės melžiami klientai, neturintys jokio realaus balso šios akcinės bendrovės valdyme. Mums paskiria „visiškai nepriklausomus“ (nuo mūsų įtakos) administratorius ir „Visiškai nepriklausomos“ (vėl gi, nuo mūsų) žiniasklaidos pagalba plauna smegenis jog „vsio zakonno“. Mūsų vis dar (kol kas) renkamas Seimas tapo kojų šluostymo vieta visiems tiems „visiškai nepriklausomiems“ administratoriams. Seimo nariai bijodami "visiškai nepriklausomų" struktūrų galios, apsiriboja vien pateikiamų teisės aktų tvirtintojų vaidmeniu .  

  Tokia realybė šioje akcinėje bendrovėje. Kol kas mūsų teritorijos savininkai vis dar ieško kokio nors daugmaž tinkamo administratoriaus (prievaizdo) iš savo nuosavybės valdose gyvenančių vergų tarpo. Bet kaip tai būna tarp vergų, kai tik kokiam nors iš jų leidžiama valdyti kitus vergus, jis tuoj pat prisipildo arogancijos ir išdidumo, todėl į kiekvieną savo valdomų gentainių teisėtą poreikį ir prašymus atkerta „dūskite paviduoliai“ aš dėl savo proto ir diplomų pasiekiau tokią poziciją, todėl jūs juodnugariai turite tylėti sukandę dantis arba čiuožkite iš čia ir nemaišykite man mėgautis mano pono man paskirtomis pareigomis.

p.s. AB „Lietuva“ klientų skaičius mažėja drastiškai, o tai tiesiogiai susiję su mūsų savininkų finansiniais interesais (skandinavų bankai nebetenka vergų). Todėl belieka laukti kada jie neapsikentę ištrėkš visus tuos buvusius zootechnikus, kiaulių melžėjas ir karvių augintojus ir atsiųs čia „šlubą vokietį“ įvesti tvarkos.

Esavičius

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą