2013 m. balandžio 10 d., trečiadienis

Jėzus Kristus pasakė: Dėl teismo, - šio pasaulio kunigaikštis jau pasmerktas (Jn 16,11).


   Internete klaidžioja nuotrauka. Joje NEsovietinių Lietuvos teismų,
 NEpedofilu pripažinto Andriaus Ūso giminaitis Vytautas Ūsas, pergalingai džiūgauja Seime po neliečiamybės Neringai Venckienei panaikinimo. Jis ciniškai pozuoja prie darželyje išprievartauto vaikelio mamos, isteriškai verkiančios fone. 





     bernardinai.lt publikuotame straipsnyje "Dar vienas Seimo įvartis į savo vartus" Dalius Stančikas labai taikliai uždavė klausimą:


Sakysit, negali būti, kad Lietuvoje nėra nė vieno sąžiningo prokuroro ar teisėjo, kuris nepasiduotų Teisėjų tarybos pirmininko spaudimui ir nešališkai išnagrinėtų šią bylą? Atsakysiu klausimu: ar įsivaizduojate, kas mūsų „teisingoje“ valstybėje lauktų tokio prokuroro ar teisėjo, kuris pasakytų tai, ką kiekvienas matome plika akimi visur paskleistoje filmuotoje medžiagoje – kad Garliavoje buvo panaudota neteisėta prievarta prieš mergaitę, ir dėl šios nutarties prasidėtų teismai prieš aukščiausius policijos, prokuratūros, teisminės sistemos vadovus ir buvusius Vyriausybės narius, kurie sankcionavo smurtą ir konstitucinį perversmą Garliavoje gegužės 17 dieną? Gal galite pasakyti menamą tokio „savižudžio“ prokuroro ar teisėjo pavardę?



p.s.  Perskaičiau labai gerą komentarą delfije, kuris yra nepaneigtų, nepaaiškintų ir aiškiai tarpusavyje susijusių faktinių aplinkybių sekos aprašymas:

Pedofilijos byloje žuvę žmonės:

1 – Furmanavičius.
2 – Naruševičienė.
3 – Kedys.
4 – Ūsas.
5 – Furmanaviciaus kaimynas, kuris mate, kad teiseją nušovė žemo ūgio, azijietiškų tamsių bruožų vyras – liudininką ištiko INFARKTAS .
6 – Lipdukų spaustuvės savininkas, kuris patvirtino, kad ne Kedys užsake ir ne Kedys atsieme lipdukus, kuriais buvo apklijuotas identiskas autobusiukas – SIO ZMOGAUS JAU NĖRA – miręs .
7 – Žvejys, kuris, prisistate į policiją ir pasake, kad matė kaip Kedį išmete atvažiavę trys vyrai, jo parodymai užfiksuoti 6 valando ryto – zmogus BEPROTNAMY.
8 – Kaime, kuriame su keturaciu motociklu lakste Ūsas, keliu važiavo ūkininkas su vežimu į kurį Ūsas vos ne atsitrenke – po kiek laiko šis žmogus SUSIRGO DEPRESIJA IR PASIKORE! .
9 – Sargas, dirbes mašinų aiksteleje, atpažines pagal sudarytą fotorobotą Aido (?) atvaizdą ir įvardines su kokia mašina jis važineja ir dar daugiau detalių – jo taip pat nebėra gyvujų tarpe.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą