2013 m. kovo 14 d., ketvirtadienis

Ar lietuviai jau prarijo žiurkių nuodus?




  Jei norima ką nors nunuodyti yra imamas geras maistas 99 proc. ir į jį įdedama 1 proc.  nuodų. 

  Nusikaltėliai taip pat tam, kad įvykdyti nusikaltimą dažnai prisimeta socialiniais darbuotojais, policininkais ar pan., užmigdydami potencialios aukos budrumą. Aš žinau atvejį kai nusikaltėliai Maskvos metro, priešais išėjimą, pastatė didelį skelbimą  „Piliečiai būkite atsargūs ir saugokite brangius daiktus, nes kišenvagiai yra suįžūlėję.“  Jūs manote, kad jie tai darė atgailaudami dėl savo buvusių darbų ir susirūpinę žmonių saugumu? O ne, tiesiog žmogus pamatęs tokį skelbimą, nedelsiant pasitikrina ar vietoje jo piniginė, o nusikaltėliai stebi ir sužinoję tą vieta lengviau apvagia nelaimelį.

    Tuteišų rinkimų akcijos pasiūlytas abortų draudimas ir privalomas tikybos mokymas, yra būtent tie geri dalykai į kuriuos įmaišytas 1 proc. slaptų nuodų. Palaikius vieną jų iniciatyvą jūs avansu (nejučia kaip ir atveju su pinigine) palaikytumėte ir visus kitus jų stumiamus Lietuvos sunaikinimo paruošiamuosius darbus. Tai manevras atbukinantis visuomenės budrumą. Daugelis normalių žmonių Lietuvoje pradeda nejučiomis mastyti, kad tai vienintelė partija visoje Lietuvoje kuri sveikai masto ir gina amžinąsias vertybes. Kol kas tik Lietuvos Vyskupai pamatė klastą, visi kiti tiesiog neopagoniškai (gyvuliškai)  kvailai pradėjo piktintis „teisių suvaržymu“.  Tiems žmogeliams jau nebesvarbu dvikalbiai užrašai, lenkiško raidyno įvedimas visoje Lietuvoje, svarbu, kad tik sustabdyti siūlymus dėl abortų ir tikybos mokymo. Be abejo, tuteišai atsisakys savo reikalavimų, nes jie ir taip yra neįgyvendinami šiuolaikinėje visuomenėje, bet tada kilniai pasiūlys bent jau įvesti raidyną pradedant visuotinio polonizavimo antrąją bangą.

p.s. Nebūkite kvailais pagonimis, tiesiog ignoruokite tuteišų rinkimų akciją ir jos siūlomus nuodus. Prisiminkite ko mus moko Kristus:  Medį pažinsi iš vaisių. Kiekvienas geras medis duoda gerus vaisius, o blogas medis - blogus. Geras medis negali duoti blogų vaisių, o blogas - gerų“. Negali jedinstvenikų palikuonys, (kurie sukūrė partiją vien tik tam, kad sunaikinti Lietuvą kaip valstybę, o lietuvius kaip savistovę tautą) pasiūlyti ką nors, kas būtų tikrai naudinga mums kaip valstybei ir kaip tautai. Čia panašiai, jeigu koks SS prižiūrėtojas antro pasaulinio karo metais, koncentracijos stovykloje pasiūlytų išbadėjusiems žydams prašmatnius pietus ir padengtų stalą DUJŲ KAMEROJE.

Su meilę ir rūpesčiu Broliai
Esavičius 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą