2010 m. balandžio 14 d., trečiadienis

Kačinskis nusižudė?

Klausantis mus valdančios kolūkiečių nomenklatūros atstovų virkavimus per televizijas, skaitant didžiausių Lietuvos dienraščių komentarus, susidaro įspūdis, kad Lenkijos prezidentas Kačinskis su visu Lenkijos elitu buvo tiek įžeisti Lietuvos Seimo atsisakymo įteisinti lenkų rašybą Lietuvių kalboje, kad visi vienu kartu ėmė ir nusižudė. Todėl dabar Lietuvos Seimas, privalo atitaisyti savo klaidą, kad tik neduok Dieve visi kiti lenkai nenutartų tapti kamikadzėmis.

Šiaip tai jau darosi nebejuokinga. Tai, kad mūsų prezidentė nevyko susitikti su Obama vien dėl to, kad jos bosas Kačinskis nebuvo pakviestas, yra mažesnis akibrokštas nei tai, kad net nebesislepiant bandoma įteisinti Želigovskio/Pilsudskio Vilniaus krašto okupacijos padarinius. Juokas kam pasakyti, per dvidešimt Lietuvos nepriklausomybės metų, gretima valstybė spėjo užsiauginti sau 200 000 žmonių elektoratą mūsų teritorijoje. Tai žmonės kurie nekalba lenkiškai, bet kaip zombiai leidžia savo vaikus į lenkų mokyklas ir vadina save lenkais.

Dabar dėl mus valdančių kolūkiečių.

Visa laiką mąstydavau, iš kur pas mūsų nomenklaturščikus toks patologinis brisiaus sindromas. Kokį postą toks kolūkietis be užimtų, jam būtinas šeimininko batas, prie kurio jis galėtų prisiglausti drebančiomis iš jaudulio lūpomis. Ankščiau buvo Maskvos kerzas, dabar Varšuvos „pano su terbechka“ vyžuota koja.

Ar suprasite jus pagaliau apgailėtini kaimiečiai, kad lenkijai Lietuva yra daug reikalingesnė nei Lietuvai lenkija.

Kai Lietuviai pagaliau atsikratys juos valdančių svetimų tautų tarnų ir istorijos moksle pastatys žmones kurie neatstovaus svetimas interpretacijas, tokia šalis kaip lenkija tiesiog nustos egzistavusi. Nes lenkijos nėra ir ne buvo, tai valstybė kuri gyvena su vogta istorija. Viskas kuo lenkai didžiuojasi yra Lietuvių sukurta. Visi mūšiai, kuriuos lenkai pristato kaip savo, yra Lietuvių genijaus vaisiai. Lenkams gyvybiškai būtina polonizuoti Lietuvą, nes be Lietuvos istorijos nebėra lenkijos mifo. Jis tiesiog sprogs kaip burbulas nusinešdamas ir šiuolaikini lenkų pasipūtimą ir melu paremtą visuomenę. Būtent tam yra bandoma visais būdais prastumti „pavardžių rašymą originalo kalba“. Po to, jei Lietuviai sutiks, seks logiškas reikalavimas rašyti ir istorinių asmenybių, lenkišką transkripciją. Ar suprantate, kad mes prarasime istoriją, todėl trečias žingsnis bus Lietuvos ir Lietuvių inkorporavimas į „didžiąją lenkiją“.

Ar pasimokysime pagaliau iš istorijos?

Viduramžiais vien tik dėl to, kad Lietuviai leido lenkams administruoti Ukrainos žemes, kazokai sukilo ir nušlavę honoravų lenkų pasipriešinimą prisijungė prie Maskvos. Kol Lietuviai neleido lenkams lysti į savo žemes, kazokai ramiai ir ištikimai gyveno bendroje mūsų Lietuvoje.

Lygiai tas pats įvyko ir 40 metais. Apgailėtinų bailių priimtas lenkų ultimatumas, suveikė kaip valdžios atmetimo reakcija visoje tautoje. Būtent todėl Maskvos statytiniai taip lengvai, be vieno šūvio perėmė valdymą Lietuvoje.

Dabartinė valdančiųjų klounada ir padlaižūniški pagoniški šokiai aplink lenkų lavonus, veda ten pat, vėl į valstybės savižudybę.

Atsipeikėkite pagaliau !!!

Esavičius

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą