2010 m. kovo 26 d., penktadienis

Pasipriešinkime smurtui prieš šeimas

Visokių užsienietiškų „ekspertų“ įtakojama, mūsų vyriausybė agresyviai pradėjo prastūminėti įstatymų paketą, kuris sąlygos teisėsaugos kišimąsi į šeimos vidaus reiklus net ir neesant pareiškimo.

Visų šių įstatymų pagrindinis tikslas pradėti teisinę šeimos santykių reglamentaciją.

Senoliai mokė: „Nėra namų be dūmų“. Visi mes suprantame, kad bet kokia šeima buityje turi ne vieną krizinę situaciją. Žmona pykstasi su vyru, vyras su žmona, vaikai priešinasi auklybai ir pan. Bet visa tai išsisprendžia natūraliai ir šeimos laimingai gyvena toliau. Pradėjus reglamentuoti ir lysti į šeimos santykius, tai turės tik vieną rezultatą – šeimos byrės. Geriausiai tai matoma vakaruose.

Mes pagaliau turime atsimerkti ir suprasti, kad tokiais įstatymais siekiama vienintelio tikslo, tai sunaikinti tradicines šeimas.

Šios kampanijos stūmėjai (užsieniečiai) puikiai žino, kad jei tik prasidės ypatinga teisinė šeimos santykių reglamentacija, tuomet uolių biurokratų pastangomis, bet kokie ginčai šeimoje arba griežtumas auklėjant vaiką, bus traktuojamas kaip smurtas. Rasis vis daugiau teisėtai sugriautų šeimų, atimamų vaikų ir degraduojančių tėvų.

Pedofilų džiaugsmui pildysis vaikų namai.

Dėl vaikų auklėjimo Seneka rašė:

Saugokime vaikus nuo lipšnumo, nes niekas neformuoja piktesnių žmonių, kaip švelnus ir meilus auklėjimas. Todėl vienturčių, kuriems labiau nuolaidžiaujama, sielos esti labiau sugedusios.
Nepasipriešins sunkumams tas, kuriam nieko niekada nedraudžiama, kurio ašaras visada šluosto susirūpinusi motina, kurio atsiprašinėjama dėl auklėtojo griežtumo.


Biblija moko:

'Mano sūnau, nepaniekink Viešpaties auklybos ir nenusimink Jo baramas: nes kurį Viešpats myli, tą griežtai auklėja, ir plaka kiekvieną sūnų, kurį priima'. Jeigu jūs pakenčiat drausmę, Dievas elgiasi su jumis kaip su sūnumis. O kurio gi sūnaus tėvas griežtai neauklėja? Bet jeigu jūs be drausmės, kuri visiems privaloma, vadinasi, jūs ne sūnūs, o pavainikiai.

Svarbu suprasti, kad jeigu tikrai myli savo vaiką tuomet jį auklėji griežtai, jei nekenti palieki saviugdai.

Traukdamas pašiną iš piršto tu darai vaikui skauda, bet jei „iš didelės meilės“ paliksi pašiną, bijodamas "smurto prieš vaiką", tuomet vaikas po kiek laiko gaus gangreną ir mirs. Taip tavo „meilė“ taps jam prakeiksmu.

p.s. Neseniai žiniasklaida pranešė, kad mokykloje kurioje buvo mokomi Didžiosios Britanijos princai, tik prieš kelis metus buvo panaikinta bausmė rykštėmis. Panaikinta ji buvo tik dėl to, kad tai tapo žinoma visuomenės prasčiokams ir jie labai pasipiktino tokiu „nehumaniškumu“.

Su broliška meilę
Esavičius

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą