2010 m. kovo 6 d., šeštadienis

Lietuviai, tauta piktžolė?

1916 m. spalio 16 dieną vieno kaimiečio ateisto dukrelė Margeret Sanger, įsteigė organizaciją „Suplanuota šeimyna“. Ši diplomuota, emancipuota ir puikiai apmokyta moter(ė) buvo įsitikinusi, kad šį organizacija padės atsikratyti jos įsitikinimu „nevisaverčių tautų“, tokių kaip rytiečiai, žydai ir afrikiečiai. Ji vadino šias tautas „žmonijos piktžolėmis“.

Knygoje „Moterys ir naujoji rasė“, ji teigė, kad „Labiausiai mielaširdingas poelgis, kuri didelė šeima gali padaryti vieno iš savo kūdikių atžvilgiu, tai jį užmušti“.

Ši emancipuota kovotoja už „moterų teises“ nudvėsė nuo alkoholio ir narkotikų, bet jos pradėtas reikalas gyvas ir veikia toliau visame pasaulyje. Nors „Šeimos planavimo“ organizacija veikia iki šiol, jūs manote, kad Margeret Sanger idėjas kas nors ten pasmerkė? Ne.

Margeret Sanger gimimo 100-to metų jubiliejaus proga, dabartinė šios organizacijos vadė turinti metų humanistės titulą, Faye Vatelton, pasakė:

„Per šią šventę, mūsų drąsios vadės Margaret Sanger gimimo 100 metų jubiliejų, mes turime didžiuotis savimi ir savo misija“.

Keista tik tai, kad organizacijos įkurtos sunaikinti tautas „žmonijos piktžoles“ vadė Faye Vatelton pati yra negrė, t.y. viena iš tų, ką jos dvasinė mamytė siekė sunaikinti. Nors kas čia keisto, istorija rodo, kad esant gerai smegenų plovimo sistemai, naikinti nepageidaujamuosius yra apmokomi ir zombinami būtent jų pačių gentainiai.

Mūsų valstybė ir bendruomenę, sistemiškai ir suplanuotai naikina taip pat nuolankūs užsieniečių tarnai, besąlygiškai vykdantys užsieniečių valią.

Vos ne kiekvienoje Lietuvos poliklinikoje jūs galite matyti „Suplanuotos šeimynos“ propagandinius plakatus. Jie veikia pas mus, kaip kokioje trečiojo pasaulio šalyje, įgyvendindami savo dvasinės mamytės Margaret Sanger vizija.


p.s. „Gerieji“ užsieniečiai, kiša milžiniškus pinigus visokių „Šeimos planavimo“ organizacijų veiklos palaikymui mūsų valstybėje, bei šių organizacijų tikslų lobiravimui mūsų valdžios institucijose. Kyla pagrįstas klausimas, nejaugi mūsų valstybėje neatsiras žmonių, turinčių politinės galios ir valios, bent jau pradėti tirti tokių ir panašių organizacijų veiklą ir jų veiklos padarinius mūsų bendruomenėje?


Esavičius

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą