2014 m. gruodžio 1 d., pirmadienis

Lietuvos politika - objektyvūs įtakos faktoriai.

Chroniškas nedapistitas, 
Mėnesinių sopuliai, 
Dietologų receptai, 
Lūpos, antakiai, nagai. 

Metai, klimaksas, 
Liežuvis, tas kurį nesuvaldai. 
Veidrodžiai, kurie nerodo, 
To kaip tu save matai. 

Spuogas, nelaiku iššokęs, 
Nepaklūstantys plaukai. 
Veido kaukės ir masažai, 
Depiliacijų skausmai. 

Rankinukai ir bateliai, 
Suknės, paltai, nėriniai 
Ankštos pėdkelnės, korsetai 
Vėrinėliai, auskarai. 


Lietuvoj dabar tvarkelė,
Kaip ponios rankinuke,
Visko daug, ko reikia nėra
Ir tvaryti nevalia.


 Atsikrenkšiant spjauti visiems Rusams į veidą tapo Lietuvos tarptautinės diplomatijos mėgstamiausias užsiėmimas. Keisti tik spjaudančiųjų komentarai, nuo skreplių nespėjusiomis nudžiūti lūpomis:  “Kas čia darosi su tais rusais? Į juos tik civilizuotai nusispjauni, o jie, barbarai, į snukį duoda, baisu kokia agresija!.”
  Sovietinėms funkcionierkoms ir fukncionieriams niekada nebuvo svarbūs žmonės kuriuos jie valdo. Ar svarbu, kad ten kažkas iš Lietuvos daro verslą, praranda pinigus, darbininkai netenka darbų, Lietuvos biudžetas lėšų, tai niekai, svarbu, kad juos, naujieji jų šeimininkai pastebėtų. Toks nuo seno išmoktas komjaunuoliškas “entuziazizmas”, kuris visuose socialistiniuose SOJŪZUOSE (sename ir naujame) tiesiogiai įtakoją kilimą karjeros laiptais. Jiems atrodo, kad civilizuotoje bendruomenėje, tokie kolūkinės bravūros priepuoliai yra vertinami taip pat kaip ir socialistiniame lageryje. Jie klysta. Vakaruose niekas nedaro neapgalvotų judesių, kurie galėtų tiesiogiai pakenkti jų bendruomenėms. O apie buvusių kolchozų piemenėlius ir kiaulešeres, kurie numetė raudoną vėliavą ir stojo prie vaivorykštinės, civilizuoti žmonės atsiliepia neslėpdami pasibjaurėjimo. Pamenate 2007 metais Didžiosios Britanijos konservatorių lyderis Deividas Kameronas nedviprasmiškai apibūdino mūsų politinės jūros žvaigždutes: „Tikiuosi, kad per daug neremsite vienakojų lietuvių lesbiečių“?.
  Lietuvos komjaunuolių bobinčius daro problemas ne tik žmonėms kuriuos jos valdo, jos tiesiogiai diskredituoją Lietuvą kaip valstybę tarptautiniu mastu. Po karingų pareiškimų Rusijos atžvilgiu ir pažadų padėti Ukrainai nutariau panaršyti internete. Youtube radau jog Lietuva pagaliau pradėjo tiekti karinę paramą Ukrainiečiams. Siena kirto sunkvežimis su Lietuvoje modernizuotais, šarvuotais, specialia kamufliažine danga padengtais – TRAKTORIAIS.

Čia nuoroda: 

https://www.youtube.com/watch? v=mNmtuBnKxq0#t=88


  Atkreipkite dėmesį į interviu duodantį Ukrainos atstovą, kuris sunkiai suvaldo šypseną. Kitas atstovas kalbėdamas net kelis kartus pasimeta bandydamas teisingai įvardinti šią "karinę" techniką. 

  Tokie siuntiniai, ant kurių pukuojasi Lietuvos vėliava ir užrašas jog tai parama Ukrainos valstybei, yra neįtikėtinas smūgis mūsų valstybės tarptautiniam įvaizdžiui. Seniai nejaučiau tokios gėdos dėl savo šalies politikų sprendimų, nors ką aš čia veidmainiauju, visa Lietuvos politinė sistema yra kaip šitie koviniai traktoriai. Kaip ir šias griuvenas, tik turint labai plačią vaizduotę galima pavadinti karine techniką, taip ir Lietuvos politinę, socialinę ir ekonominę sistemą tik labai didelis optimistas galėtų įvardinti kaip vakarietišką.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą