2015 m. vasario 10 d., antradienis

Už kieno tvartelius ir anūkėlius esate pasirengę mirti?

   

   Biblijojos Antrojoje Samuelio knygoje, 20 skyriuje, yra labai pamokantis pasakojimas. 

   Viename iš Izraelio klanų atsirado karo kurstytojas Bichrio sūnus Šeba. Jis pakėlė maištą prieš Karalių Dovydą. Natūralu, kad išmintingasis Karalius nusiuntė savo kariuomenę išspręsti šį klausimą. Šeba su savo klanu įsitvirtino Abelio mieste. Dovydo kariuomenės vadas Joabas apgulė miestą ir pasiruošė puolimui. Joabo kareiviai puolė su mūrdaužiais sieną, norėdami ją pralaužti.  Tada viena išmintinga moteris sušuko nuo sienos: „Klausykite! Klausykite! Prašyčiau pasakyti Joabui: 'Prieik čia, aš noriu su tavimi pasikalbėti'“.  Jam priėjus artyn, moteris paklausė: „Ar tu Joabas?“ – „Taip“, – jis atsakė. Tuomet ji tarė jam: „Klausyk savo tarnaitės žodžių“. „Klausau“, – jis atsakė. Ji tęsė: „Senovėje žmonės sakydavo: 'Tegu jie teiraujasi Abelyje', – ir taip išspręsdavo reikalą. Aš esu viena iš taikiųjų ir ištikimųjų Izraelyje, o tu nori sunaikinti miestą, esantį motina Izraelyje! Kodėl tu turėtumei sunaikinti VIEŠPATIES paveldą?“Joabas atsakė: „Jokiu būdu, jokiu būdu! Aš nei naikinu, nei griaunu! Tai visiškai netiesa! Bet vienas vyras iš Efraimo aukštumų, vadinamas Bichrio sūnumi Šeba, pakėlė ranką prieš karalių Dovydą. Atiduokite jį vieną mums, ir aš pasitrauksiu nuo miesto“. Moteris Joabą patikino: „Tikėk manimi, jo galva bus išmesta tau per mūrą“. Moteris atėjo pas visus miesto žmones su savo išmintimi. Jie nukirto Bichrio sūnui Šebai galvą ir ją numetė Joabui. Jis tad liepė pūsti ragą. Visi pasitraukė nuo miesto ir nuėjo į savo namus, o Joabas grįžo į Jeruzalę pas karalių. (2 Sam 20,15-22)

  Išmintinga moteris išaiškino miesto žmonėms, kad nedurniuotu ir nemirtų už Šebos ir jo klano interesus. Tokiu būdu išliko ir Abelio miestas ir žmonės ir jų laisvė (nes jei miestas būtų paimtas ginklu, tie kas nežūtu per puolimą taptu vergais).  

   Paskutiniu metu stebėdamasis skaitau įvairių kretinų bravūriškus straipsnius ir klaviatūros "herojų" (nusnargliuotomis rankovėmis) komentarus. Reikia būti visišku imbecilu, kad nesuvokti elementarios objektyvios tiesos - Rusija tai valstybe su kuria negalima kalbėtis iš jėgos pozicijos, kol ultimatumai ir spjaudymasis nesibaigs tol įtampa didės. Žydai padare Ukraina didžiausia ir pelningiausia savo kolonija, o savo valdomus gojus didžiausiu Europoje bandymu poligonu tarptautiniu korporaciju eksperimentams. Tie kas nors truputį domisi, jiems ne paslaptis, kad GMO monopolistė korporacija Monsanto jau išpirko miljonus hektarų Ukrainos žemės, paversdama Ukrainą savo nuodingų monstrų plantaciją, o farmacinės kompanijos besarmatiškai eksperamentuoja su Ukrainos gojais ir jų vaikais, nuodydami juos įvairiomis vakcinomis ir ekperimentiniais vaistiniais preparatais. Ar jūs, ant Rusijos vemiantys judošiai manote, kad Rusai sėdės rankas sudėję ir lauks kol išnaikins visus besipriešinančius Ukrainoje ir po to imsis pačių Rusų Rusijoje? Neišdegs šiukšlės. Krauju pasprings ir žudikai ir juos palaikantys !!!

   Beje, Ukrainos žydobenderininkai tiekė ginklus Gruzijos banditams, kurie pabandė jėga sunaikinti Osetinus. Tai jiems nėra pamiršta, kaip nebus pamirštas ir dabartinis ginklų tiekimas iš Lietuvos žydobenderininkų gaujai. 

p.s.  Kuo greičiau lietuviai išmes visokius priekvaišius iš valdžios, tuo greičiau bus ramybė ir santykiai su Rusais normalizuosis. Rusai visada su pagarba žiūrėjo į lietuvius, o ir dabartinio totalaus mūsų vadų ir vadelių spjaudymo fone jie rodo tiesiog stoiško tvardymosi pavyzdį, duodami laiko išblaivėti. Tiesiog susimąstykim. Karą su Rusais pradėję gruzinai prarado trečdali teritorijos. Žydobenderininkai ne tik suskaldė puikią valstybę, bet tikrai bus sunaikinti visoje Ukrainoje, nes jie laikosi tik teroro pagalba. Jau ne tik rytų, bet ir vakarų ukrainiečiai kunkuliuoja įniršiu. Ten pakaks tik kibikršties ir trečias maidanas pavirs visuotinėmis skerdynėmis. Todėl visiems savo broliams lietuviams sakau, mums kaip tautai reikia susimastyti, kas svarbiau klimaksinių komjaunuolių karjera transatlantinėse struktūrose, lansbergiu tvarteliai ir ju anukeliu gerovė ar mūsų šalies vientisumo ir nepriklausomybes išlaikymas? Jei toliau bus eskaluojamas konfliktas ir driokstels bent lokalinis karas (JAV tikrai neišdrįs čia kištis, paskleis tik daug bezdėjimo, pasipiktinimų ir sankcijų) tuomet prarasim labai daug ką. Tik asilas to nesuvokia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą