2013 m. rugsėjo 16 d., pirmadienis

Kaip marksistinio tikėjimo išpažynėjai naikino Krikščionis.



   Nors persekiojami ir žudomi, sentikiai buvo vieni turtingiausių žmonių senojoje Rusijos imperijoje. Jų gyvenvietės ir verslai klestėjo iki tol kol atėjo komunistinė ravoliucija. Prieš brutualią jėgą mes Krikščionys atsilaikome be problemų, bet šiuolaikinis brutualumas yra persipynes su naujuoju, evoliucionistinio pasaulio supratimo sukurtu tikėjimu. Tai marksizmo pagimdytos ideologijos - komunizmas, socializmas, nacionalsocializmas ir klastingiausia jo forma SOCIALDEMOKRATIZMAS. Tai vieno tikėjimo skirtingos sektos, siekiančios vieno ir to pačio tikslo, tik skirtingais keliais. Kaip tada taip ir dabar jie pradžioje siunčia įvairius "teisių gynėjus, komjaunuolius, su knygutėmis", pasakoja apie atgyvenas ir naujausius mokslinius atradimus, o vėliau, kai potenciali auka užmigdoma žodžių gausa, jie tiesiog viska atima, o su jais nesutinkančius sunaikina.

  Jie dabar dar aktyviau ir užtikrinčiau, per tokius socialistus kaip Štrausas Kanas (kuris vadovavo tarptautiniam valiutos fondui), stato savo liguistos sąmonės sukurtą "naujajį pasaulį", kuriame nebus pinigų (tik bankų sąskaitose numatyti atsiskaitymų vienetai tam, kad geriausiai dirbantys vergai nenudvėstų iš bado), nebus nuosavybės (viską kontroliuos aplinkosaugininkų, higienosaugininkų, paminklosaugininkų ir teisingo gyvenimo priežiūros kontoros, kurios jau dabar mūsų nuosavybėje elgiasi taip lyg būtu tikrieji mūsų namų, ūkių ir žemių sąvininkai), nebebus normalių tėvų ir vaikų santykių (vaikais rūpinsis furmanavičiaus tipo teisėjai ir ūso tipo vaikų teisių gynėjai), neliks vyro ir moters kaip savistovių asmenybių (socdemų jaunimui pastoviai kalama į galvas per seminarus  - JŪS BELYČIAI). Ir niekur jūs nuo to nepabėgsite, nes nepaklusti jų įvedamai tvarkai bus nusikaltimas. Jie tai nuosekliai, žingsnis po žingsnio įtvirtina įstatymais.

  Gražus gyvenimas artėja. Visos tos vaikų ir moterų teisių gynimo direktyvos, pasakos apie teises ir šviesų rytojų, tėra toks pat mentalinis šlamštas, kokį po revoliucijos Rusijoje kimšo žmonėms į galvas bolševikai. Jie savo melus "gražiuoju" (agituodami) skiepyjo žmonėms tik porą metų, bet jau tada daugelis tuo apsikrėtė, todėl buvo toks silpnas pasipriešinimas. Po to, kai valdžia galutinai atsidūrė jų rankose, prasidėjo žudynės ir represijos. Tas pats laukia ir socialistinės europos. Jau dabar girdime apie Olandijoje bandomus organizuoti "lagerius" tiems kas neatitinka naujojo gyvenimo supratimo. Atskirus miestelius "asocialams". Viskas daroma naujais šūkiais, bet vedama link tos pačios gulaginės sistemos. Europoje kaip ir buvusioje sąjungoje vėl įsigali visagalis, niekam neatskaitlingas, BIUROKRATAS, kuris dėl savo EVOLIUCIONISTINIO ribotumo atves klestinčias tautas link to, kad teks kurti priverstinio darbo lagerius, nes bukoje socialistinėje sistemoje lieka vis mažiau norinčių dirbti, o BIUROKRATAI juk nori gerai gyventi.

   Neseniai mūsų konstitucinio teismo šerykloje sėdintys biurokratai paskelbė neskundžiamą sprendimą, jog visa Lietuva turi pasispausti, kad jiems ir jų neįkainojamiems bendrams būtų išmokėtas milijardas "neteisėtai sumažintų pajamų". Todėl mes visi dar labiau būsime sklolingi, nes milijardo biudžete nėra, jį teks pasiskolinti. Ta skola guls at mūsų visų, nors kiekvienas Lietuvis jau ir taip skolingas apie penkiasdešimt tūkstančių litų, (tu nesiskolinai, bet tavo vardu tai padarė nekam neatskaitlingi biurokratai). Ir galite neabejoti, visa tai bus išieškota, per PVM, akcizus, vaistus, sildymą, elektrą, vandenį ir kanalizaciją.

  Sėkmės jums broliai ir toliau tūnoti savo mažuose pasaulėliuose, džiaugiantis, kad jūsų kol kas neliečia, kiekvienas žmogus turi Dievo duotą laisvę pasirinkti. Bet aš noriu įpatingai padėkoti tiems žmonėms, kurie ištvermingai reikalauja tiesos tokiuose renginiuose kaip "nepamiršim, nesitrauksim". Juk tas Drasiaus Kedžio vaikutis yra būtent tokios, niekam neatskaitlingos, visagale save įsivaizduojančios naujosios BIUROKRATIJOS, auka. Prisiminkite, kad nereikšmingo skausmo ne būna. Šiandien jie nebaudžiamai naikina vieną padorią ir gražią Lietuvos bendruomenės giminę, rytoj jie ateis tavęs ir tavo vaikų. Negalvok, kad esi saugus nuolankiai jiems tarnaudamas ir viešai keikdamas "violetinius". Tai, kad pragerto snukio bomželis, apvyniotas teisėjo mantija, nerišlia kalba išvemia jog vaikui ištrinta atmintis todėl VSIO ZAKONNO, nepadaro šio pasibaurėtino akto TEISĖTU. O neteisėti veiksmai kaip sniego griūtis gimdo vis daugiau neteisybės. Kaip ir senojoje sovietijoje, sunaikinę savo "priešus" jie imsis naikinti vienas kitą, o pirmiausia tuos kas jiems nuolankiai tarnauja viešai keikdami ir išjuokdami "violetinius, patvorinius". Jei mūsų bendruomenė neras savyje jėgų išsiaiškinti šio nusikaltimo, toliau seks dar baisesni dalykai. Neapsigaukite, niekas nenurims, viskas tik dar labiau komplikuosis.

p.s. Nereikia daryti daug ir stengtis pakeisti visą pasaulį. Reikia daryti tiek, kad blogis nesijaustų gerai. Tam te reikia, kiek tai leidžia mūsų jėgos, palaikyti gėrį ir tuos žmonės kurie to gėrio ir tiesios siekia. Palaikyti galima įvairiais būdais, bet svarbiausia yra palaikyti ŽODŽIU. Neleiskite nutildyti tiesą vis dar skleidžiančią žiniasklaidą, pirkite tuos laikraščius ir spauskite jų reklaminius banerius internete. Dar labai svarbu, kuo demonstratyviau ignoruokite melo ruporus, kurių pagrindiniai yra komjaunuolių sienlaikraščiai Lietuvos Rytas ir 15 minučių.

Su meile ir brolišku rūpesčiu
Esavičius

2 komentarai:

  1. Jusu rasiniuse daznai pasitaiko deguto saukstas su Garliavos istorija. Jos pradzia butu kai 30 metu klestintis Gariunu tipo viarslynykas uzlipo ant nepilnametes is ubagu seimos. Pati istorijos pradzia jau nieko gera nezada...
    Ir visdelto, kokia bebutu musu teisesauga korumpuota, istorija su laiminga pabaiga. Vaikas turi mama, o mama turi dukra. Kedzio pinigai, Teisejos klanas ir Advokato seima si karta atsimuse i Teisinguma, kuris apgyne ubages teises.
    Ar buvo pedofilija? Negaliu zinoti. Bet esu tikras, kad viaarslinykas Kedys mego linksmintis ir orgijos su ubagemis jam buvo nesvetimos.
    Akivaizdu, kad nesate susidures su tokiais zmonemis. Tokie zmones dazniausiai pakliuna uz grotu.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vidai, Garliavos tragedija yra ne deguto saukstas, o letai tiksinti bomba kuri atejus laikui sudraskys musu bendruomenes likucius. Bet koks statinys, kuris statomas ant melo pamatu sugrius. Melas ir tam tikru asmenu akivaizdus suinteresuotumas bylos baigtyje, kelia alergija visuomeneje ir vis labiau marginalizuoja valdanciuosius, jie vis labiau tampa svetimkuniu zmoniu samoneje ir laikosi vien represiju ir EU pinigu pagalba. Tokia padetis neisvengiamai ateves musu sali i prazuti. Reikia buti realistais.

    AtsakytiPanaikinti