2020 m. balandžio 27 d., pirmadienis

Prie politinių prostitučių šou jau pripratome, o štai pasaulinį žiniasklaidos šliundrų kabaretą išryškino tik koronoafera.



  Šiai dienai turbūt tik visiškai tamsūs kolchozų kiauliašeriai ir karvamilžės vis dar naiviai tiki žiniasklaidos pučiama koronoaferos psichoze. Na dar yra dalis niekšelių ir prisitaikėlių kurie netiki, bet nuoširdžiai palaiko koronoafera, nes mano jog jiems labai apsimoka .

  Neseniai daugeliui žmonių išsiunčiau video, kuriame paprasti žmonės filmuoja tuščias ligoninės iš taip vadinamų koronoviruso pandemijos židinių, tokių kaip Niujorkas. Ten, daug visokių trumpų video su nuobodžiaujančiais sanitarais ir tuščiais priimamaisiais, bet tarp jų yra vienas epizodas, trumpai ir aiškiai parodantis šios aferos primityvumą t.y. kad visas spektaklis yra numatytas visiškai atbukusiai feisbuko auditorijai, nes normalūs žmonės tikrina faktus.

   Šiame epizode buvo parodyta Niujorko ligoninės atstovė spaudai, kuri per prostitucinę žiniasklaidą liejo ašaras, jog ligoninė perpildyta, nėra kur dėti lavonų ir pacientų. Aplink ją lakstė susirūpinę sanitarai su antsnukiais ir apsauginiais drabužiais, o prie palapinių su testais driekėsi didžiulė eilė pacientų. Kitą dieną po jos ašaringo interviu, vienas niujorkietis nutarė patikrinti kas ten darosi toje ligoninėje. Atvažiavęs į vietą, telefonu pradėjo filmuoti visiškai tuščia ligoninę ir testavimo palapines, jam filmuojant pasirodė ir interviu davusi moterėlė, kurios jis paklausė "kur visi tie tūkstančiai koronopacientų?". Moterėlė išsitraukė savo telefoną ir pradėjo filmuoti ją klausiusi žmogų. Kuomet tas neatlyžo, ji praėjo šaukti policiją.

  Tokio reportažo nei Lietuvos, nei pasaulio prostitucinė žiniasklaida tikrai niekada ne parodys. Nes turime visi suvokti, jog nebėra žiniasklaidos, yra žurnalistinės šliundros suvarytos į viešnamius, kuriuose tas kas moka tas ir užsako aptarnavimą.

  Mano išsiųstus video užblokavo. Negavo net mano draugai. Taip pat šis video užblokuotas Youtube platformoje. Bet gera naujiena, šis ir panašūs video jau kaip virusas išplito po visą internetą. Taip pat jis yra mano bloge. Todėl juos lengva surasti surinkus paieškoje "Хэштег “Сними свою больницу“. Ir nors dabar, pagal kovos su informacijos paviešinimu algoritmą, internetą užpildė prostitucinėj žiniasklaidai filmuojami ruošiniai apie tai, kad ligoninės tuščios dėl ruošimosi antplūdžiui. Bet, bent jau trečdalį smegenų turintiems turėtų kilti klausimai, o kodėl ankščiau jūs rodėte reportažus apie karo linijas ir didvyriškai kovojančius su pandemija gydytojus. O dabar pasirodo jog jie nuobodžiaudami siurbčioja kavą nes "ruošiasi". 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą