2020 m. balandžio 27 d., pirmadienis

Akivaizdus faktas, kaip žurnalistinių kekšių viešnamiai gamina melagingai/sensacingas žinias. Pasitikrinkite patys.



   Lietuvos pagrindinė žurnalistinių kekšių motinėlė yra BNS. Tiesiog patikrinkite patys, visur kur tik sensacingi mirčių skaičiai, ten nėra žurnalisto pavardės, visur dažniausiai puikuojasi užrašas "pranešimą išplatino BNS".

  Nesiplėsiu daug, nes jie net nesislepia ir netikras žinias štampuoja taip atgrubanagiškai, lyg visi žinių vartotojai vaikystėje būtų persirgę zika virusu. Pav. Paskutinė BNS pateikta ir žurnalistinių viešnamių išplatinta sensacija:

  "Italijoje daugiau kaip 150 gydytojų mirė nuo vasario, užsikrėtę naujuoju koronavirusu".

 Na tiesiog kažkoks siaubas, ar ne? Koks gi jų sensacingos žinios šaltinis. Randam nuorodą - Italijos sveikatos apsaugos darbuotojų asociacija FNOMCeO. Atsidarom šios organizacijos tinklapį ir ką mes ten matom. Tikrai sąrašas yra https://portale.fnomceo.it/elenco-dei-medici-caduti-nel-corso-dellepidemia-di-covid-19/. Daugiau nei 150 medicinos darbuotojų. Skaitom sąrašą ir anotaciją. Ir čia staigmena.

   BNS pranešė jog tai gydytojai kurie mirė užsikrėtę naujuoju koronovirusu, o Itališkoje anotacijos antraštėje parašyta: "Gydytojų, mirusių per Covid-19 epidemiją, sąrašas". Jau keista, nes kyla klausimas, jie mirė užsikrėtę virusu ar tiesiog per epidemiją nuo kitų priežasčių?

 Toliau dar įdomiau. 

  Skaitom anotaciją ir jos pabaigoje randame: „Į sąrašą, paaiškina prezidentas, buvo nuspręsta įtraukti visus gydytojus, pensinius ar vis dar dirbančius, nes pas mus visi gydytojai yra vienodi ir užuojauta dėl jų netekties yra vienoda. Be to, kai kurie pasitraukę gydytojai buvo pašaukti į darbą; kiti atsakė į pagalbos kvietimą. Kadangi niekada nenustosi būti gydytoju, visą gyvenimą taip juo ir lieki “. 

  Visi mirę per tuos kelis mėnesius gydytojai, pensininkai, širdininkai, savižudžiai ir t.t. yra įtraukti į šį sąrašą, nes VISI JIE YRA GYDYTOJAI IR DĖL VISŲ ORGANIZACIJA APGAILESTAUJA.



p.s. Gailą kiekvieno mirusio žmogaus, bet tai nesuteikia teisės niekam manipuliuoti žmonių sąmone. Būkite išmintingi ir nepasiduokite žurnalistinių kekšių kerams, tikrinkite visus pranešimus ir apie tai dalinkitės tarpusavyje. Kodėl tai svarbu? Nes priešingu atveju koronoaferistai manys jog suformuota pakankama masė žmonių, jų niekšingiems tikslams pasiekti ir visas šis absurdas tęsis neribotą laiką.

   O jei jie matys jog niekas melais netiki, paskelbs jog "drastiškos priemonės davė savo rezultatą", paplos akliems vykdytojas, padalins blizgučius ir padėkas, o patys nuropos į savo skyles brandinti naujus biznio planus.

Vienintelė galimybė kovoti su jais yra kalbėti apie tai atvirai ir dalintis informacija kurią blokuoja visais lygiais. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą