2016 m. gegužės 14 d., šeštadienis

Eurovizija. Laimėjimas, pakišęs riebią kiaulę Ukrainos valdantiesiems.



   Pasakysiu banaliai - "Aš Eurovizijos ne žiūriu". Neklausiau nei vienos dainos iki pat finalo, bet kaip ir daugelis Karalystės gyventojų, mūsų šeima turi labai stipriai išvystytą pareigos artimui jausmą. Būtent todėl mes perkame lietuviškas prekes (nors jos dažnai daug brangesnės), kad palaikyti tuos kas ištvermingai dirba visokių diedukų, anūkų, masiulų ir kurlianskių stekenamoje Lietuvoje. Padedam pabėgėliams, kuriuos nuskurdino ir privertė palikti Lietuvą neokolonijinė kompradorų administracijos politika. Palaikome finansiškai tuos Lietuvoje kurie jau nebegali savimi pasirūpinti ir pan. Tas pats ir su balsavimu Eurovizijoje. Kaip ir daugelį metų prieš tai, visa mūsų šeima paskambino, kiekvienas iš savo telefono ir balsavo už Lietuvą. Taip pasielgė didžioji dauguma Karalystės lietuvių, nes BBC komentatorius buvo pastebimai nustebęs, kai pamatė jog daugiausiai telefono balsų Jungtinėje Karalystėje gavo Lietuva. "LITHUANIA!?" Toks buvo jo sumišęs ir nustebęs šūktelėjimas. 

  Be Lietuvos, mes taip pat balsavome už Rusiją (būtent ji buvo tikroji laimėtoja), o žmona dar ir už Malta, nes ta daina jai labiausiai patiko (man atrodo, kad jai patiko tai jog Maltos dainininkė buvo nėščia, bet ji puikiai suprato, kad laimėti ji neturi jokių šansų, nes nėštumas tai natūralu, o tai Eurovizijoje greičiau yra trūkumas nei privalumas).     

  Na bet šio teksto tikslas kitas. Noriu išdėstyti pora minčių dėl šio "nepaprasto" šou pasekmių:

  Laimėjo totorė/ukrainietė Džamala dainavusi apie totorių tautos tragediją, kuomet Rusiją naikinanti žydų ir jiems tarnaujančių minijonų/bolševikų valdžia ištrėmė totorius iš Krymo tam, kad jų vietoje įkurti naują Izraelį žydams (kas domisi žino apie ką aš čia kalbu). Gaila totorių, gaila Džamalos. Truputį minoro, labai gausiai politikos ir laimėjimas garantuotas. Bet ar tikrai Ukraina laimėjo? Visos Europos žmonės atidavė pirmą vietą Rusijai, kurią oficiozinė žiniasklaida nenuilstamai piešia kaip negailestingą agresorę. Pirmą vietą skyrė ne tie kas mėgsta analizuoti. Analizuojantiems jau seniai aišku kas čia ir kokius žaidimus žaidžia. Pirmą vietą skyrė Eurovizinis elektoratas - "vėjavaikiai", kurių pasaulėžiūrą turėtu visiškai kontroliuoti sisteminė žiniasklaida ir kurie turėtu bjaurėtis "baisiu agresoriumi - Rusija" ir jos dainiais. Akivaizdus esamos politikos Rusijos atžvilgiu žlugimas. Tai pirma.

  Antra. Jei įvyks toks stebuklas ir kitais metais tokia šalis "Ukraina" vis dar išliks dabartinėje Frankeinšteino (suklijuoto ir dirbtinai palaikomo numirėlio) būsenoje, tuomet vaivorykštinis pajacų šou šį Frankenšteiną galutinai susprogdins. Aš čia nekalbu apie milžiniškas išlaidas organizacijai, kurių ši apvogta šalis tiesiog ne turi (viskas išvežta į Izraelį ir kitas Izraelio kolonijas). Aš kalbu apie tai jog teks spręsti dilemą dėl Rusijos atstovo dalyvavimo. Jau dabar Ukrainos koloniją valdantys žydai daro viską, kad tik viešoje erdvėje kuo mažiau būtu priminimo apie tai jog Ukrainos kaip valstybės nėra ir niekada ne buvo. Visais būdais trinama iš žmonių sąmonės tiesa apie tai, jog čia Rusija ir jie ne kažkokie dirbtinai sukurti ukrainiečiai, o garbingi ir kilmingi RUSAI. Tolesniam Ukrainos apiplėšinėjimui reikalingi mankurtai (panašiai kaip Lietuvoje intensyviai kuriami Baltai su jų dirbtina religija) kurie mažiau galvotu ir daugiau strakaliotu. Bet šią mankurtišką (bolševikinę) būsena įmanoma palaikyti tik tuo atveju jei nėra kito informacijos šaltinio. Būtent todėl žydams ir reikėjo PASAULINĖS REVOLIUCIJOS, kad darbiniais gyvuliais paversti žmonės negalėtų gauti informacijos apie tai, kad tai nėra natūrali jų būsena. Vienoje lokalioje teritorijoje jie negali ilgai išlaikyti valdžios, savo parazitiniam gyvenimui jiems reikia visuotinės kontrolės GLOBALIZACIJOS - Trockio suformuluotos Naujosios pasaulio tvarkos. 
   
   Neįsileidus Rusijos atstovo į Eurovizijos konkursą Ukrainoje, būtu sužlugdytas pats konkursas, bent jau jo filosofinis (apolitinis) pagrindas, už tai Ukrainos valdantiesiems ne būtų atleista. Įleidus Rusijos atstovą, tektų užtikrinti jo super saugumą, nes bet kokia provokacija taptų katalizatoriumi tolesnei įvykių grandinei. Ukrainoje jau dabar tik mažos kibirkšties trūksta tam, kad sprogtu socialinė ir tautinė bomba. Kitas aspektas yra moralinis - RUSIJOS dainininkas dainuos Kijeve ir jį ateis palaikyti tie kas turėtų jo nekęsti. Tai vėliava, dar vienas klynas į dirbtiną mankurtinimą. 


p.s. Nežinau kaip jie spręs šiuos klausimus, o gal jų ir ne reiks spręsti, tiesiog viskas išsispręs iki būsimo konkurso. Užkarpatė nueis pas Vengrus ir Rumunus, Galiciją ir Lvova priglaus Lenkija, o Kijevas ir visa likusi dalis grįš atgal į Rusiją. Iš dabartinio globalaus konflikto yra tik dvi išeitys, arba ne lieka šio žydų maitinimui susikurto dirbtino frankenšteino Ukrainos (t.y. žydai toliau ir kruopščiau rengiasi viso pasaulio valdymui, o ne lokalios teritorijos apiplėšinėjimui), arba pasaulinis karas sunaikinsiantis visą žemę. Trečio kelio nėra. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą