2013 m. gegužės 17 d., penktadienis

GEGUŽĖS 17-oji


  Lygiai metus atgal, gegužės 17 dieną, pačioje Lietuvos širdyje -Garliavoje, čečeno musulmono Madalovo (Lietuvos generolas, Viešojo saugumo tarnybos vadas) vadovaujami Vilniaus apylinkių tuteišiai, TEISĖTAI trypė Lietuvos vėliavas, Krikščioniškus simbolius ir daužė Lietuvos Himną giedojusius žmones.

  Jei manote, kad šitokios laukinių ordos, besivadovaujančios gulaginės sistemos teisėtumo samprata, niekada nepasibels į jūsų duris, 

                        GALVOKITE DAR KARTĄ !!!


   Socdemonė Šalavavičiūtė kartu su kitomis seimo šėrykloje senstančiomis sovietinio komsomolo -ūtėmis, jau yra paruošusios įstatyminį pagrinda TEISĖTAI atiminėti mūsų vaikus vien tik pagal savo asmeninį norą ir įsivaizdavimus.

   Tie kas vis dar įsivaizduoja, jog Lietuvą valdo geri (nors ir kai kada klystantys) profesionalai, tiesiog siūlau perskaityti Aleksandro Solženycino Gulago Arhipelagą. Būtent ten gausite atsakymus kokio mokymo atžalos šiuo metu valdo "nepriklausomą" Lietuvą ir iš kokios terpės išaugo mūsų šiuolaikinė teisėsauga, bei nomenklatūrinė demokratija.

   Jau pačioje šio kūrinio pradžioje gauni atsakymą iš kur pas mūsų konstitucijos aiškintojus (su sovietiniais antpečiais) atsirado formuluotė "Konstitucijos dvasia". Panašią formuluotę pradėjo naudoti pirmieji sovietiniai prokurorai ir suformulavo ją taip "Įstatymo raidė ne bus akmenu gulinčiu ant SOVIETINIO TEISINGUMO DVASIOS kelio". Rusijoje nugalėjusieji materialistai tam, kad pateisinti savo nusikaltimus sukūrė visą melo sistemą, o jos pagrindinė ašis buvo suformuluota gulaginės teisinės sistemos architekto, lenkų šlėktos, tovariščiaus/pano Andžėj'aus Wyšynsky (šiuo metu jis greičiausiai būtų labai aktyvus tuteišų rinkimų akcijos narys). Būtent šio budelio kurinys "Įrodymų karalienė" (čia apie nuoširdų prisipažinimą, po to kai tau sulaužo šonkaulius) yra vienas privalomų  Lietuvos universitetuos iki šiol štampuojančiuose gulaginės teisės specialistus.

  Aleksandas Solženycinas rašė:


"Mes visi buvome lyg apakinti. Kai ateidavo NKVDešnikai pas kaimynus mes save raminome, "Na pas mus gi neatėjo",  "Turbūt buvo dėl ko juos sulaikyti, šiaip sau juk nesulaiko", "Tai valstybinės institucijos, jie viską išsiaiškins, teisingumas vis vieną nugalės". Buvome labai naivūs. O jei mes visi gintumėmės? Atėjo tokie NKVDEšnikai pas tavo kaimynus, pasiėmėme kirvius, šautuvus, kas ką turi ir sukapojome šiukšles. Aišku žūtume daugelis, bet tikrai tokio iškrypimo nebebūtų nes jie bijotu ir pas kitus taip laisvai nevaikščiotų.

   Štai ir dabar buvusių "komsomolcų", NKVDEšnikų ir gulaginės nomenklatūros atžalėlių valdomoje Lietuvoje daugelis save ramina, "Na juk pas mane neatėjo, mano vaikelio neatėmė. Turbūt buvo laaaabai svarbi priežastis, jei naujieji NKVDEšnikai šitaip elgiasi".

  Aš jums sakau tiesą nemeluoju, po praeitų metų Gegužės 17 dienos, niekas Lietuvoje nėra saugus. Tos šiukšlės kurios šitai organizavo dabar jaučia visišką nebaudžiamumą, panašiai kaip ir sovietiniai NKVDešnikai. Jei ir toliau taip mastysime ir nieko nedarysime, visokių Šalavavičiųčių NKVDešnikai pasibels ir į jūsų namus, bet tada jau bus vėlu, nes kiti aplinkiniai taip pat mąstys ir tylės, nes jų gi nepalietė (kol kas).

Su meilę ir rūpeščiu
Esavičius

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą