2015 m. sausio 30 d., penktadienis

Plėšk tai kas priplėšta. (Грабь награбленное)



    "Plėšk tai kas priplėšta. (Грабь награбленное)" Lenino frazė ištarta 1918 metų Sausio 24 dieną tapo tuo politiniu lozungu, kurį kurį iki šiol naudoja įvairūs banditai tam, kad pateisinti savo plėšikavimus. Šių banditų yra dvi rūšys. Vieni, tai žemiausio lygio "chunveibinai", kurių paskirtis sukelti revoliuciją ir pradėti terorizuoti paprastus piliečius. Jie žudo ir plėšikauja vien tik tam, kad gauti įvairias smulkmenas, bet daro tai masiškai ir sukelia visuomenėje baimės paralyžių. Kiti gudrūs, amžinai besišypsantys, "be pykčio" tikrieji plėšikai. Kol jų sukurstytos ir palaikomos atmatos, šūkaudamos įvairius lozungus plėšia paprastus žmones, jie apiplėšia pačią šalį ir paverčia ją savo nesibaigiančio pasipelnymo šaltiniu.

  Labai akivaizdžiai mes tai galime matyti Ukrainoje. Kol "chunveibinai" masiškai terorizuoja žmones , tikrieji plėšikai stumia ilgalaikius projektus. Pav. Masinės, priverstinės Ukrainiečių vakcinacijos įteisinimą , susarginant visą atlaisvinamos teritorijos populiaciją ir padidinat farmacinių kompanijų pelnus (Jau Ukrainos sveikatos ministerija paleido informacinę zombinimo kampaniją pateisinti šiam nusikaltimui). Valstybės vardu beprotišką skolos didinimą (Panašiai kaip ir Lietuvoje pinigus nedelsiant išvagiant). Rimtos gamybos naikinimą, kuri galėtų sudaryti konkurenciją jau jų valdomoms gamyboms užsienyje. Masinis žemės supirkimas (tam Ukrainoje visos žiniasklaidos priemonės įtikinėja žmones jog jų žemė nieko neverta ir niekam jos ne reikia), švietimo sistemos performavimas - auginant vis daugiau besmegenių "chunveibinų", prostitučių ir bebalsių vergų, tam tikslui jau dabar karo draskomoje Ukrainoje priimtas visas paketas Juvenalinės justicijos įstatymų.

  Neseniai turėjome malonumą stebėti, kaip Ukrainos "chunveibinų" grupuotės AIDAR vadeiva Lietuvos Seime dalinosi gerąją patirtimi ir buvo pasodintas garbingoje vietoje šalia nusipelniusio marksizmo lenizmo profesoriaus Vytauto Lansbergio.


  Mūsų "chunveibinai" daro tą patį ką ir Ukrainos, tik turbūt per lėtai ir neryžtingai. Kubiliaus Grybauskaitės tandemo padaryta skola (visų mūsų vardu jie pasiskolino tiek, kad kiekvienas jau esame skolingas po 50 tūkstančių litų  įskaitant ir mūsų kūdikius), dar nepakankama, reikia daugiau pasiskolinti. Nors žemė jau gali būti parduota užsieniečiams, bet kai kurie užspyrę Lietuviai vis dar laikosi savo žemės, prastumdami kažkokius saugiklius. Vakcinacijos vis dar sąlyginiai laisvas pasirinkimas (nors be jų  vaiko į darželį ir mokyklą nebepriima). Vis dar nepakankamai vaikų atiminėjama ir pardavinėjama į užsienį (juvenalinės justicijos įstatymai ir stuktūros vis dar ne visagalės). Rimta gamyba nors ir sunaikinta, bet vis dar gyvi kai kurie žemės ūkio perdirbimo sektoriai, transporto kompanijos ir Lietuvos maitintoja - antrinė automobilių atstatymo ir pardavimo šaka (beje didžiausia Europoje). Todėl Ukrainą terorizuojantys banditėliai atvyko pasidalinti gerąją patirtimi, kaip visa tai iš Lietuvių atimti.

    Įdomu tai, kad Ukrainiečių "chunveibinai" taip pat pamaloninti postais Ukrainos Radoje, o jų anūkėliai ir meilužės įvairiais postais Europos biurokratinėje pelkėje.

   Siūlau pasižiūrėti kuo užsiima, mūsų Seime iškilmingai priimto chunveibino kovos draugas, Ukrainos Aukščiausiosios Rados deputatas, AZOV "chunveibinų" vadeiva, Igoris Moseičiukas. Jau ankščiau buvau paviešinęs nuorodą į dalį šio video. Kadangi toje dalyje ne buvo nurodyta kur AZOV banditai vykdo savo plėšimą, maniau, kad tai Donbase jie plėšia kažkokį ofisą (atsiprašau, kad suklaidinau). Toje dalyje ne buvo Moseičiuko. Dabar radau pilnesnį video su paaiškinimais. Pasirodo plėšimus jie vykdo ne tik "separatistų" Donbase, bet pačiame Kijeve. Atkreipkite dėmesį į pasimetusius ir neryžtingus Ukrainos sostinės milicijos pareigūnus, kurie atvyko į iškvietimą dėl apiplėšimo. Taip pat atkreipkite dėmesį kokius "brangius" daiktus vagia Ukrainos Aukščiausiosios Rados deputatas. Pagal dominamų vertybių kainą, jam dar augti ir augti iki tvartelių, nepriklausomybės fondui suaukoto aukso ir pan. Bet juk ne tik jie čia Lietuvoje dalinasi savo patirtimi, bet ir mūsų "chunveibinai" taip pat jiems padeda suprasti, kad galima ir didesnes vertybes savintis.

Plėšk priplėštą !!!

   

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą