2013 m. balandžio 21 d., sekmadienis

Juvenalinė justicija



  Baisi neokomisarų išmonė - JUVENALINĖ JUSTICIJA. Supagonėjusių iškrypėlių poreikių tenkinimui pastoviai reikalingi nauji vergai, todėl buvo sukurta moderni vaikų/vergų tiekimo sistema - JUVENALINĖ JUSTICIJA. Neopagoniškose, postkrikščioniškose visuomenėse viskas grįžta į vergovės laikus. Mes krikščionys suvokiame, kad Juvenalinė justicija tėra nauja prekybos žmonėmis forma. Iš sunkiai besiverčiančių tėvų yra atimami vaikai ir už didelius pinigus parduodami įvairiems iškrypėliams. O neopagonims, dėl igimto aklumo atrodo, kad taip yra ginamos jų teisės "Nejaugi geri dėdės su ūsais, iš vaikų teisių tarnybos, gali padaryti ką nors bloga,juk jie tik geranoriškai rūpinasi vienišų mamyčių gerove."

  Neseniai pranešė, kad Norvegijos sovietinėje socialistinėje respublikoje, nepelnytai atkutusių naujųjų čiukčių ir aleutų vaikų teisių gynimo (Juvinalinės Justicijos) nomenklaturščikai atėmė Lietuvės moters vaikučius ir pardavė (įvaikino) juos į kažkokių iškrypėlių rankas. Be abejonės giminingos jiems Lietuvos juvenalinės justicijos aktyvistai labai greitai imsis panašių veikimo formų, nes Lietuvoje nuosekliai perimamos visos mentalinės šiukšlės iš degraduojančių, neomarksitinių komisarų valdomų EVROPOS JUNGTINIŲ VALSTIJŲ (Europos jungtinės valstijos tai komisaro Šemėtos žiniasklaidoje paviešinta žydra svajonė ir siekiamybė. Tikėkimės bergždžia).

    Labai taikli Svetlanos Kopylovos daina apie juvenalinės justicijos NKVDE'šnikų atimtą vaikutį "Mama aš labai tavęs pasiilgau"

   

2 komentarai:

  1. Siulykim ka darom teisnemis preimonemis nes iskrypeliai cia ka nbori prastumas kai nera juridinio isprusimo ka daryti kad uzkirsti kelia jiems?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jei esame Kristaus mokiniai, turime prisiminti jog esame Dievo Zodzio tarnai. Musu ginklai, ne kuniski, o dvasiski.

    .... skelbk žodį, veik laiku ir nelaiku, bark, drausk, ragink su didžiu kantrumu ir kaip išmanydamas.

    Stai taip brolau ir kitos strategijos nera. Bent jau musu su tavimi atvejais :)

    AtsakytiPanaikinti