2020 m. kovo 17 d., antradienis

Karantinas Lietuvoje - proga kiekvienam parodyti kas jis yra iš tiesų.




       Kelias dienas skaitau interneto tinklapiuose lietuviškus komentarus ir tiesa pasakius nelabai galiu patikėti jog mes esame vienos šalies piliečiai. Kai kurių individų reakcijos ne tik stebina, bet ir neramina. Gal šiaip karantino Lietuvoje panaikinti ir nereikėtų. Tegu jis būna pastovus, nes šių, akla neapykanta apkrėstų asabų, leisti į laisvę negalima jokiais būdais.

   Čia pateikiu kelis (ne pačius bjauriausius komentarus) kurie atspindi 70 procentų komentuotojų mąstymo ir pasaulėžiūros tendencijas.

 Taip yra reaguojama į savo tautiečių problemas svetimų šalių pasienyje:

   "Norėčiau lenkams pasiūlyt išeitį. Nudažyt lietuviams dryžius zelionka aplink burną ir nosį. Duot medicinines kaukes ir tegul važiuoja taip pažymėti. Garantuotai niekur neišsuks iš kelio."

   "Dejom skersa ant ju. Pasake prie 2 sav varyt namo... sedejo... o dabar lai uosto kabancius."

   "mum jau gana to atveztinio uzkrato sedekit kur sedit dvi savaites ir nekniskit zmonem proto"

     "Skwernelis privalo pasidometi ,kodel ziema tukstanciai atostogauja? Jeigu sugalvoja isvykti slidineti ,tirskintis - uz kokius pinigi? Matomai turi pinigi ,todel uz savo € tegul ir grizta , bet geriau ,kad negriztu nes sis grizimas sukels tukstancius nauju korona atveju."

   Šiaip bjauru net copy paste dayti, jaučiuosi purvinas. Kyla tik vienas klausimas, kas šituos, karantine esančius, išmokė savo kvyykimą į viešumą kanopomis spausdinti? Čia švietimo sistemos ar genetikos problema? 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą