2015 m. lapkričio 24 d., antradienis

Konstantinopolis (Stambulas) bus atiduotas Graikams.

  Sena pranašystė.

  Kuomet pirmą kartą klausiau Graikų Vienuolio, Senolio Paisijaus pranašystę apie tai, kad Konstantinopolis (Stambulas) pagaliau bus grąžintas Graikams ir grąžins jį Rusai, pagalvojau, kad turbūt senolis tiesiog norima bando pavaizduoti kaip esamą, kaip Visagalio Dievo valią.

  Paskutinių įvykių kontekste viskas pradeda ryškėti ir ši pranašystė įgauna savo realias formas.

   Rusų pilotų nužudymas tai buvo didžiausia (išdidžių ir savimi pasitikinčių turkų) klaida. Rusai neabejotinai duos atsaką, turkai taip pat bandys dar labiau įkasti rusams. Todėl visa tai išsivystys neišvengiamai į visavertį karą. NATO nesikiš, nes turkų slaptas ekstremizmas (kuris yra baisesnis už atvirą) jau visiems vakaruose seniai įgriso. Be abejo bus daug spalvotų pasipiktinimo burbulų į viešumą, bet viskas tuo ir pasibaigs. Kai tik Bosforo sąsiauris bus išvalytas nuo kelis šimtmečius besitęsiančios turkų okupacijos, jį kažkam reikės teisėtai perduoti, remiantis tarptautine teise ir geopolitine situacija. Manau, kad netgi paviršutiniška konflikto analizė leidžia prieiti tik vieną išvadą. Tos teritorijos, kartu su Konstantinopoliu bus perduotos valstybei kuri vienodai priimtina visiems ir turi istorines teises į šias žemes. Tokia valstybė yra tik viena - Graikija. Ji NATO narė ir yra Rusijos simpatikė.

  Štai video su Paisijaus pranašyste:

 https://www.youtube.com/watch?v=hGmOlwGlzcU




  O čia, kaip tik vieną dieną prieš brutalų Rusijos pilotų nužudymą, internete radau labai įdomų tinklapį.

   Jame galima susirasti savo gyvenama vietą žemėlapyje, pasirinkti atominės bombos tipą ir nuspaudus mygtuką "NUKE IT" pasižiūrėti kokia teritorija bus sunaikina:

  http://www.carloslabs.com/node/16

p.s. Malonaus naršymo po nurodytą tinklapį. Mes gyvename įdomiais laikais ir būtent toks yra Kiniečių palinkėjimas savo priešams: Linkiu jums gyventi visą gyvenimą ĮDOMIAIS LAIKAIS.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą