2015 m. birželio 6 d., šeštadienis

Kijevo dienos ......... SUSKAIČIUOTOS.

 Šių metų Gegužės 26-31  dienomis vyko didelė šventė Ukrainos sostinėje Kijeve - "Kijevo dienos".

   Paskutinę šventės dieną, "Nepriklausomybės Maidano" aikštėje, turėjo įvykti įspūdingas dienų uždarymo renginys. Tūkstantinė minia turėjo giedoti Ukrainos himną "Jesche Polska ne zginela" ..., oi, atsiprašau - "Sche ne vmerla Ukraina" ( nors iš esmės ne svarbu, nes naujadaras - "Ukraina" tai toks pat projektas, net smulkiausiose detalėse, kaip ir prieš kelis šimtmečius senosios Lietuvos žemėse atsiradęs naujadaras "Lenkija". Arši krūva strakaliojančių priedurnių su dirbtina tapatybę, nepagrįstu honoru ir savižudiška savimone, kuriuos "nuoširdžiai" palaiko visa "progresyvios žmonijos dalis" ir kure dirbtinai sukurti vien tik tam, kad paversti savo tėvynę KŪRVA. Išvertus iš Hebrajų kalbos - GRIUVĖSIAIS. Projektas "Lenkija" beveik pavyko, iš galingos Lietuvos imperijos, per stebuklą liko tik mažas apgraužtas plotelis ir priskaldytą aibė pusšalių net nežinančių, kad jos visos ir yra LIETUVA. Todėl šiuo metu pasaulį valdančios, įvairiuose universitetuose dresiruotos, Darvino beždžionėlės nutarė neišradinėti dviračio, o tiesiog pasinaudoti pavykusiu projektu griaunant vienintelę jiems nepaklūstančią senosios Lietuvos dalį - Rusiją. Beždžionėlės turbūt neskaitė žymios Ezopo pasakėčios apie protingą asilą. Jis taip pat pasinaudojo gera patirtimi, kuria įgijo NETYČIA paslydęs upėje. Tuomet ištirpo ir sumažėjo jo druskos krovinys, todėl jam tapo lengviau nešti. Bet pakartojus ta patį SĄMONINGAI, su kempiniu maišais ant nugaros - asilas prigėrė).

    Giedant himną, iškilmingai į dangų turėjo pakilti milžiniškas Ukrainos herbas - Trišakis (tokia nevykusi Gediminaičių stulpų ir Chazarų kaganato herbo simbiozė), pagamintas iš įvairiaspalvių balionų.

  Žmonės pradėjo giedot, o herbas, herbas ... na ką čia pasakoti geriau viską pamatyti savo akimis.

  Ir dar. Žiūrint video, atkreipkite dėmesį į susirinkusių žmonių  reakciją. Jokio apgailėstavimo, tik piktdžiugiškos šypsenos žmonių veiduose. Žmonių, kuriuos jau kelis metus terorizuoja priekvaišiškais strakaliojimais, dainuškomis ir negailestingomis žudynėmis. Ukrainoje gyvenantys žmonės kunkuliuoja neapykanta. Kuomet ir ant ko ji bus išlieta? Greitai pamatysime.

https://www.youtube.com/watch?v=U5Ch0OcDfYQ



   Kadangi pajacai per amžius buvo tie kas juoko forma viešai pasakydavo tai, apie ką visi mąsto, bet bijo pasakyti, siūlau pasižiūrėti ir populiariausios Ukrainos humoro laidos nuomonę apie "Kijevo dienas" ir dabartinę padėtį Ukrainoje:

https://www.youtube.com/watch?v=qzWR2koCCMk



  O čia dar pabaigai HROMACKE.TV dokumentinis filmas, kuriame dainininkė Ruslana su žymiu maidano revoliucijos ruporu Nejemu, vyksta į Donecką keistis belaisviais. Ką jie ten pamatė  ir  apie ką kalbėjo? Pažiūrėjus šį filmą galima suprasti kodėl "progresyvioji žmonijos dalis" taip greitai prarado bet kokį susidomėjimą "Ukrainos laisvės balsu" - Ruslana:

https://www.youtube.com/watch?v=slmic4PEooo



p.s.  Šiaip protingi žmonės supras kas darosi ir kas bus toliau. Jei projekto "Ukraina" stūmėjai nepaliks Kazokų žemės ramybėje, tuomet tikrai įvyks trečias pasaulinis karas. Nes Rusai puikiai supranta, kad Kijevo Rusios žemėse sprendžiasi visos Rusijos gyvybės ar mirties klausimas. Džordžas Kenedis ne blefavo, kuomet buvo pasiruošęs pradėti karą Karibų krizės metu. Raketos Kuboje tai buvo pistoletas prie JAV smilkinio. Jokia normali šalis nesutiktu taip gyventi. O Rusams dabar "naiviai" sako: ko jūs nervinatės, mes tik nupjausim jums rankas, kojas ir iškastruosime, o tada gyvensime DRAUGIŠKAI. Manote Rusai sutiks?

p.s.s  Ir dar. Visokiems nevispročiams rusofobams skiriu šį mažą eilių:


Всем русофобам посвящается

Какая вонь от твоих мыслей, 
Грызёт глаза словопердёж. 
Глаголы в вперемешку с грязью, 
Похожи на гнилой навоз. 

Откуда прыть? Откуда смелость? 
У шавки, на цепи сидя. 
Хозяин разрешил полаять? 
Так ты и тявкаешь скуля. 

Не забывай что ты дворняга, 
Чья морда просит сапога. 
А за забором, то не значит, 
Что в безопасности она. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą